Inici » Notícies » Santa Magdalena invertirà 17.500€ en la reforma integral de ‘Les Basses’
Actualitat

Santa Magdalena invertirà 17.500€ en la reforma integral de ‘Les Basses’

29 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena té previst escometre, dins del present exercici una reforma integral de la zona de ‘Les Basses’ en el barri Pous, ja que així s’ha contemplat dins de les inversions del pressupost de 2021, aprovat recentment.

En concret, el consistori magdalener ha xifrat en 17.500 € la inversió en aquestes obres de millora d’aquest entorn, que actualment es troba molt degradat. “Volem posar en valor aquestes basses, que antigament s’utilitzaven per al proveïment d’aigua i que, amb el pas dels anys s’han anat deteriorant, explica Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

Així, se substituirà tot el tancat de les basses per a oferir una major seguretat i es consolidarà l’estructura d’aquestes. A més, es pavimentarà tot l’accés a aquest entorn.

Notícies relacionades

Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Veure més notícies →