Inici » Notícies » Santa Magdalena ja està en festes
Actualitat

Santa Magdalena ja està en festes

56 seg

ciclisme1

Santa Magdalena ja ha començat les seues Festes Patronals i ho va fer anit, dissabte, amb el brillant acte de presentació de les Festeres i Festers 2019, un esdeveniment que va aconseguir reunir a més de 600 persones en una abarrotada plaça Espanya.

Victoria Samaniego va ser proclamada Festera del Grup de Danses Magdaleneres, Andrea Segarra de l’Associació Amics de Sant Vicent, Neus Bou, de l’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet, Mireia Espada, de l’Associació de Puntaires, Andrea Felis, dels Jubilats i Pensionistes, Leire Pegueroles del Motoclub de Bar en Bar, Juan Antonio Lora, de l’AMPA del CEIP Albert Selma, Laia Marzal, de l’Agrupació Musical, Paula Butnari, de la Comissió de Festes, Soraya Arnau, de l’Associació Cultural-Taurina Polpís, Ainhoa Arnau, de la delegació local de l’Associació Espanyola de Lluita contra el Càncer i Isaac Burgos, del club de caçadors Sant Lázaro. Ells i elles van ser els protagonistes sens dubte d’un acte, marcat per l’emotivitat. Després va haver-hi revetla de gala en el poliesportiu municipal.

Aquest mateix matí, ha destacat el III Trofeu de Ciclisme, en categoria cadet, organitzat pel club Ciclista Deportes Balaguer, que ha tingut com a vencedor a Íker Bonillo Martín, destacant també la presència del corredor local, Jordi Muñoz Sorica. A més, també s’ha obert al públic l’exposició de pintura, dels alumnes de l’artista local, Maite Baldrich.

Notícies relacionades

Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Veure més notícies →