Inici » Notícies » Santa Magdalena ja està en festes
Actualitat

Santa Magdalena ja està en festes

56 seg

ciclisme1

Santa Magdalena ja ha començat les seues Festes Patronals i ho va fer anit, dissabte, amb el brillant acte de presentació de les Festeres i Festers 2019, un esdeveniment que va aconseguir reunir a més de 600 persones en una abarrotada plaça Espanya.

Victoria Samaniego va ser proclamada Festera del Grup de Danses Magdaleneres, Andrea Segarra de l’Associació Amics de Sant Vicent, Neus Bou, de l’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet, Mireia Espada, de l’Associació de Puntaires, Andrea Felis, dels Jubilats i Pensionistes, Leire Pegueroles del Motoclub de Bar en Bar, Juan Antonio Lora, de l’AMPA del CEIP Albert Selma, Laia Marzal, de l’Agrupació Musical, Paula Butnari, de la Comissió de Festes, Soraya Arnau, de l’Associació Cultural-Taurina Polpís, Ainhoa Arnau, de la delegació local de l’Associació Espanyola de Lluita contra el Càncer i Isaac Burgos, del club de caçadors Sant Lázaro. Ells i elles van ser els protagonistes sens dubte d’un acte, marcat per l’emotivitat. Després va haver-hi revetla de gala en el poliesportiu municipal.

Aquest mateix matí, ha destacat el III Trofeu de Ciclisme, en categoria cadet, organitzat pel club Ciclista Deportes Balaguer, que ha tingut com a vencedor a Íker Bonillo Martín, destacant també la presència del corredor local, Jordi Muñoz Sorica. A més, també s’ha obert al públic l’exposició de pintura, dels alumnes de l’artista local, Maite Baldrich.

Notícies relacionades

Sin categoría

L’alcalde de Santa Magdalena participa en els actes del Dia de la Comunitat Valenciana a FITUR

1 min, 18 seg
Sin categoría

Obert el termini per a participar en el Programa de Termalisme de la Generalitat

34 seg
Sin categoría

Santa Magdalena participa activament en FITUR

41 seg
Sin categoría

La Generalitat posa en marxa el Bo Respir 2020

1 min, 3 seg
Sin categoría

Santa Magdalena celebra de forma multitudinària Sant Antoni

1 min, 5 seg
Sin categoría

L’entrada del pi dels ‘Quintos i Quintes’ marca el compte arrere per a la celebració de Sant Antoni a Santa Magdalena

1 min, 34 seg
Veure més notícies →