Inici » Notícies » Santa Magdalena ja té llestes les activitats de les Festes de la Joventut
Actualitat

Santa Magdalena ja té llestes les activitats de les Festes de la Joventut

58 seg

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’, en col·laboració amb l’Ajuntament de Santa Magdalena ja té llista la programació de les Festes de la Joventut, que se celebraran dissabte que ve, 15 de juliol i que són el preàmbul de les Festes Patronals que arrancaran el divendres, 21 de juliol.

El programa s’iniciarà, dissabte, dia 15, a les 11h amb la travessia al ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’, que donarà inici en l’antic camp de futbol. En finalitzar, hi haurà orxata per a totes les persones participants.

A les 17h i organitzat pel Club Ciclista Tallers Grañana tindrà lloc  el III Trofeu Escoles de Ciclisme, que compta amb el patrocini de la Federació Valenciana de Ciclisme, la Diputació de Castelló i l’Ajuntament de Santa Magdalena.

D’altra banda, a les 18.30h es realitzarà un Masterclass de Zumba en el pavelló poliesportiu, a càrrec de Rebeca Bou i Tania Belmonte.

A les 20h tindrà lloc el Concurs de Coques Dolces i Salades i a les 20.15h el jurat deliberarà sobre quins són les millors coques tant dolces com salades, mentre que a les 21h donarà inici el sopar de pa i porta en el poliesportiu municipal. En finalitzar, se celebrarà un bingo i s’entregaran els premis del concurs de Coques.

A partir de les 00h,  nit de festa amb tres destacats dj´s, que en els pròxims dies es revelaran per part de l’organització de l’esdeveniment.

Notícies relacionades

Noticies

Tot llest per a la fi de curs del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena

1 min, 5 seg
Noticies

Els consells d’infància i adolescència de Benicarló i Santa Magdalena es reuneixen a Santa Magdalena

37 seg
Noticies

Juan Antonio Núñez guanya el Concurs per a la portada del Llibre de les Festes Patronals de Santa Magdalena

57 seg
Noticies

La Diputació organitza un Curs de Monitor de menjador escolar a Santa Magdalena

29 seg
Noticies

Santa Magdalena treballa en la redacció del Pla Municipal d’Infància i Adolescència

29 seg
Noticies

Obert el termini d’inscripció a l’Escola d’Estiu de Santa Magdalena

1 min, 8 seg
Veure més notícies →