Inici » Notícies » Santa Magdalena millora els camins rurals del seu terme municipal
Actualitat

Santa Magdalena millora els camins rurals del seu terme municipal

28 seg

La regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament de Santa Magdalena segueix avant amb la millora dels camins rurals del terme municipal, que es van veure afectats de manera considerable, per les fortes pluges de principis del mes de setembre.

En este sentit, “gràcies a la Diputació de Castelló es van millorar alguns dels vials, encara que està pràcticament tot el terme municipal afectat i nombrosos camins estan impracticables, motiu pel qual amb fons propis hem decidit continuar amb els treballs de millora”, explica Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

Al respecte, la localitat destinarà uns 6.000 € a la millora i condicionament d’estos vials, molt utilitzats per tota la població ja que permeten accedir a nombroses explotacions agrícoles i ramaderes.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →