Inici » Notícies » Santa Magdalena millora la pista poliesportiva amb una zona d’ombra i lavabos
Actualitat

Santa Magdalena millora la pista poliesportiva amb una zona d’ombra i lavabos

50 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena, una vegada finalitzades les Festes Patronals, ha començat una sèrie d’obres de millora en el pavelló poliesportiu, emmarcades dins del Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació de Castelló.

Amb una inversió de 48.000 € (IVA inclòs), i un període d’execució de 3 mesos, s’està dotant a la pista poliesportiva exterior d’una zona d’ombra, al costat del tancat d’accés a aquesta, així com una edificació auxiliar en la qual s’habilitaran lavabos públics, accessibles per a persones amb discapacitat.

“Les famílies ens havien reclamat una zona d’ombra per a poder estar veient com els seus fills i filles practiquen esport a l’aire lliure i d’aquí ve que construïm un pòrtic. També hem aprofitat per a construir uns lavabos, de manera que, encara que el poliesportiu estiga tancat, es podran utilitzar per qualsevol persona que el necessite”, explica Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

I és que, tota la zona d’oci i esport, que comprén el pavelló poliesportiu, està sent cada vegada més utilitzada, d’ací “la necessitat de millorar els serveis públics dels quals disposem en Santa Magdalena i en aquesta ocasió ho hem fet a través de la Diputació de Castelló”, afig el primer edil magdalener.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena arranca el curs escolar

33 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena es prepara per a la tornada al col·le

46 seg
Veure més notícies →