Inici » Notícies » Santa Magdalena obri el termini d’inscripció per a l’Escola d’Estiu
Actualitat

Santa Magdalena obri el termini d’inscripció per a l’Escola d’Estiu

1 min, 5 seg

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Santa Magdalena informa, que ja està obert el terminid’inscripció per a l’Escola d’Estiu 2021, que se celebrarà en la localitat, entre el 5 i el 16 de juliol.

Els xiquets i xiquetes d’edats compreses entre 1 i 12 anys podran participar en les activitats del campus d’estiu, que organitza l’Ajuntament de Santa Magdalena, en les instal·lacions de la Ludoteca Municipal i pavelló poliesportiu, en horari de dilluns a divendres i de 10 a 13h. El preu d’inscripció és de 20 €/alumne/a. 

Qualsevol família interessada a inscriure als seusfills/es pot fer-ho presencialment en les oficines de l’Ajuntament de Santa Magdalena, de dilluns a divendres de 9 a 13h i dilluns, dimecres i divendrestambé en horari de vesprada, de 16 a 20.30h, o bételefonant al 964415070.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, comenta que: “l’any passat a causa de les condicionssanitàries no vam posar en marxa l’escola d’estiu, però ara a degut a la millora de la situació, considerem que és un recurs fonamental, que d’unabanda permet als més xicotets gaudir d’una sèried’activitats molt refrescants i per un altra, afavoreixla conciliació de la vida laboral i familiar”.

Notícies relacionades

Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Veure més notícies →