Inici » Notícies » Santa Magdalena obri el termini d’inscripció per a l’Escola d’Estiu
Actualitat

Santa Magdalena obri el termini d’inscripció per a l’Escola d’Estiu

1 min, 5 seg

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Santa Magdalena informa, que ja està obert el terminid’inscripció per a l’Escola d’Estiu 2021, que se celebrarà en la localitat, entre el 5 i el 16 de juliol.

Els xiquets i xiquetes d’edats compreses entre 1 i 12 anys podran participar en les activitats del campus d’estiu, que organitza l’Ajuntament de Santa Magdalena, en les instal·lacions de la Ludoteca Municipal i pavelló poliesportiu, en horari de dilluns a divendres i de 10 a 13h. El preu d’inscripció és de 20 €/alumne/a. 

Qualsevol família interessada a inscriure als seusfills/es pot fer-ho presencialment en les oficines de l’Ajuntament de Santa Magdalena, de dilluns a divendres de 9 a 13h i dilluns, dimecres i divendrestambé en horari de vesprada, de 16 a 20.30h, o bételefonant al 964415070.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, comenta que: “l’any passat a causa de les condicionssanitàries no vam posar en marxa l’escola d’estiu, però ara a degut a la millora de la situació, considerem que és un recurs fonamental, que d’unabanda permet als més xicotets gaudir d’una sèried’activitats molt refrescants i per un altra, afavoreixla conciliació de la vida laboral i familiar”.

Notícies relacionades

Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena arranca el curs escolar

33 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena es prepara per a la tornada al col·le

46 seg
Noticies

Obert el termini d’inscripció per al curs 2023/24 de la Ludoteca Municipal

29 seg
Veure més notícies →