Inici » Notícies » Santa Magdalena obri el termini d’inscripció per a l’Escola d’Estiu
Actualitat

Santa Magdalena obri el termini d’inscripció per a l’Escola d’Estiu

1 min, 5 seg

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Santa Magdalena informa, que ja està obert el terminid’inscripció per a l’Escola d’Estiu 2021, que se celebrarà en la localitat, entre el 5 i el 16 de juliol.

Els xiquets i xiquetes d’edats compreses entre 1 i 12 anys podran participar en les activitats del campus d’estiu, que organitza l’Ajuntament de Santa Magdalena, en les instal·lacions de la Ludoteca Municipal i pavelló poliesportiu, en horari de dilluns a divendres i de 10 a 13h. El preu d’inscripció és de 20 €/alumne/a. 

Qualsevol família interessada a inscriure als seusfills/es pot fer-ho presencialment en les oficines de l’Ajuntament de Santa Magdalena, de dilluns a divendres de 9 a 13h i dilluns, dimecres i divendrestambé en horari de vesprada, de 16 a 20.30h, o bételefonant al 964415070.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, comenta que: “l’any passat a causa de les condicionssanitàries no vam posar en marxa l’escola d’estiu, però ara a degut a la millora de la situació, considerem que és un recurs fonamental, que d’unabanda permet als més xicotets gaudir d’una sèried’activitats molt refrescants i per un altra, afavoreixla conciliació de la vida laboral i familiar”.

Notícies relacionades

Noticies

La brigada EMERGE de Santa Magdalena inicia la seua activitat

34 seg
Noticies

El vicepresident segon i conseller d’Habitatge visita Santa Magdalena

59 seg
Noticies

Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visitaran Santa Magdalena

47 seg
Noticies

Arranquen les Jornades de Portes Obertes del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena

42 seg
Noticies

Dilluns que ve obri les seues portes el servei d’Escola ‘Matinera’

35 seg
Noticies

Jornada de Portes Obertes en el CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena

30 seg
Veure més notícies →