Inici » Notícies » Santa Magdalena obri el termini per al V Concurs de la portada del Llibre de les Festes Patronals
Actualitat

Santa Magdalena obri el termini per al V Concurs de la portada del Llibre de les Festes Patronals

1 min

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Sta. Magdalena anuncia, que s’obri el termini per a poder presentar-se al V Concurs per a la portada del Llibre de Festes. Segons es detalla en les bases, les obres hauran de basar-se en les Festes Patronals de Santa Magdalena i la tècnica és totalment lliure, sent el seu format de presentació el DIN-A4. En la portada s’haurà d’incorporar el text: ‘Festes *Patronals 2022. Santa Magdalena de Polpís. Del 21 al 31 de juliol’.

Els participants del concurs hauran de presentar les obres sense signar i una vegada formulat el veredicte del jurat, el treball guanyador podrà signar-se. Les obres hauran de signar-se per la part de darrere amb un pseudònim i hauran d’anar acompanyades d’un sobre tancat amb el nom i cognoms, adreça de correu i telèfon de contacte de l’autor/a del treball i entregar-se tot això en un sobre tancat a l’Ajuntament de Santa Magdalena, en horari d’atenció al públic, és a dir de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 16 a 20.30 hores.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que, “igual que en l’edició anterior el jurat estarà format per tècnics especialitzats, que seran els encarregats de valorar els treballs i decidir l’obra guanyadora. El primer premi, rebrà 200 € i l’oportunitat de ser la imatge de les Festes Patronals de Santa Magdalena, encara que s’estableixen premis per a les tres obres amb més puntuació”. El termini de recepció d’originals finalitza el dia 19 de maig.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →