Inici » Notícies » Santa Magdalena obri el termini per al V Concurs de la portada del Llibre de les Festes Patronals
Actualitat

Santa Magdalena obri el termini per al V Concurs de la portada del Llibre de les Festes Patronals

1 min

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Sta. Magdalena anuncia, que s’obri el termini per a poder presentar-se al V Concurs per a la portada del Llibre de Festes. Segons es detalla en les bases, les obres hauran de basar-se en les Festes Patronals de Santa Magdalena i la tècnica és totalment lliure, sent el seu format de presentació el DIN-A4. En la portada s’haurà d’incorporar el text: ‘Festes *Patronals 2022. Santa Magdalena de Polpís. Del 21 al 31 de juliol’.

Els participants del concurs hauran de presentar les obres sense signar i una vegada formulat el veredicte del jurat, el treball guanyador podrà signar-se. Les obres hauran de signar-se per la part de darrere amb un pseudònim i hauran d’anar acompanyades d’un sobre tancat amb el nom i cognoms, adreça de correu i telèfon de contacte de l’autor/a del treball i entregar-se tot això en un sobre tancat a l’Ajuntament de Santa Magdalena, en horari d’atenció al públic, és a dir de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 16 a 20.30 hores.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que, “igual que en l’edició anterior el jurat estarà format per tècnics especialitzats, que seran els encarregats de valorar els treballs i decidir l’obra guanyadora. El primer premi, rebrà 200 € i l’oportunitat de ser la imatge de les Festes Patronals de Santa Magdalena, encara que s’estableixen premis per a les tres obres amb més puntuació”. El termini de recepció d’originals finalitza el dia 19 de maig.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →