Inici » Notícies » Santa Magdalena obri el termini per al V Concurs de la portada del Llibre de les Festes Patronals
Actualitat

Santa Magdalena obri el termini per al V Concurs de la portada del Llibre de les Festes Patronals

1 min

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Sta. Magdalena anuncia, que s’obri el termini per a poder presentar-se al V Concurs per a la portada del Llibre de Festes. Segons es detalla en les bases, les obres hauran de basar-se en les Festes Patronals de Santa Magdalena i la tècnica és totalment lliure, sent el seu format de presentació el DIN-A4. En la portada s’haurà d’incorporar el text: ‘Festes *Patronals 2022. Santa Magdalena de Polpís. Del 21 al 31 de juliol’.

Els participants del concurs hauran de presentar les obres sense signar i una vegada formulat el veredicte del jurat, el treball guanyador podrà signar-se. Les obres hauran de signar-se per la part de darrere amb un pseudònim i hauran d’anar acompanyades d’un sobre tancat amb el nom i cognoms, adreça de correu i telèfon de contacte de l’autor/a del treball i entregar-se tot això en un sobre tancat a l’Ajuntament de Santa Magdalena, en horari d’atenció al públic, és a dir de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 16 a 20.30 hores.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que, “igual que en l’edició anterior el jurat estarà format per tècnics especialitzats, que seran els encarregats de valorar els treballs i decidir l’obra guanyadora. El primer premi, rebrà 200 € i l’oportunitat de ser la imatge de les Festes Patronals de Santa Magdalena, encara que s’estableixen premis per a les tres obres amb més puntuació”. El termini de recepció d’originals finalitza el dia 19 de maig.

Notícies relacionades

Sin categoría

Santa Magdalena amplia l’horari del gimnàs municipal

30 seg
Noticies

Diputació posa a la disposició de Santa Magdalena maquinària per a esbrossar camins

24 seg
Noticies

Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visiten Santa Magdalena

43 seg
Noticies

El secretari autonòmic d’Habitatge i Funció Social es reuneix amb l’alcalde de Santa Magdalena

1 min, 6 seg
Noticies

Càlig i Santa Magdalena estrenyen llaços musicals amb un intercanvi de la FSMCV

48 seg
Noticies

La brigada EMERGE de Santa Magdalena inicia la seua activitat

34 seg
Veure més notícies →