Inici » Notícies » Santa Magdalena obri una línia d’assessorament a emprenedors i d’orientació laboral
Actualitat

Santa Magdalena obri una línia d’assessorament a emprenedors i d’orientació laboral

32 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena, gràcies al conveni de col·laboració subscrit entre la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, LABORA, posa en marxa el servei d’assessorament a emprenedors i d’orientació laboral.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que: “volem potenciar el teixit empresarial en el nostre municipi i per això gràcies a aquest conveni, oferirem als nostres emprenedors locals totes les eines necessàries, per a la posada en marxa de negocis, al mateix temps que assessorarem a totes aquelles persones que necessiten qualsevol tipus d’orientació laboral”.

D’aquesta manera, dijous que ve, 24 de març, de 9 a 13h, en la primera planta de l’Edifici Social de Santa Magdalena, una orientadora laboral oferirà servei d’assessorament laboral, d’ajudes per a persones emprenedores i treballadors i treballadores autònomes.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →