Inici » Notícies » Santa Magdalena obri una línia d’assessorament a emprenedors i d’orientació laboral
Actualitat

Santa Magdalena obri una línia d’assessorament a emprenedors i d’orientació laboral

32 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena, gràcies al conveni de col·laboració subscrit entre la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, LABORA, posa en marxa el servei d’assessorament a emprenedors i d’orientació laboral.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que: “volem potenciar el teixit empresarial en el nostre municipi i per això gràcies a aquest conveni, oferirem als nostres emprenedors locals totes les eines necessàries, per a la posada en marxa de negocis, al mateix temps que assessorarem a totes aquelles persones que necessiten qualsevol tipus d’orientació laboral”.

D’aquesta manera, dijous que ve, 24 de març, de 9 a 13h, en la primera planta de l’Edifici Social de Santa Magdalena, una orientadora laboral oferirà servei d’assessorament laboral, d’ajudes per a persones emprenedores i treballadors i treballadores autònomes.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →