Inici » Notícies » Santa Magdalena participa efusivament en la celebració de Sant Antoni
Actualitat

Santa Magdalena participa efusivament en la celebració de Sant Antoni

52 seg

Santa Magdalena ha celebrat amb efusivitat la festa de Sant Antoni, organitzada en aquesta ocasió pels veïns i veïnes del carrer Sant Onofre.

Els actes s’iniciaven el dimarts, 16 de gener, amb una cercavila a càrrec de l’Agrupació Musical Santa Magdalena. Posteriorment, es van beneir a l’església parroquial les ‘primetes’ per part dels Majorals i Majorales.

Amb ‘les primetes’ beneïdes es va cremar la foguera de Sant Antoni per part dels Quintos i Quintes 2024, que seguint la tradició, són els joves que este 2024 compleixen 18 anys. A la nit, en el poliesportiu municipal se celebrava un sopar de ‘Pa i Porta’, amenitzada per ‘El Sarao’.

Pel que fa al Dia de Sant Antoni, ahir dimecres va tindre lloc la missa i posterior benedicció dels animals. Tot seguit, van actuar el Grup de Danses Magdaleneres i la Colla de Dolçainers i Tabaleters ‘Polpís’ i es va realitzar la processó pel carrer Sant Onofre, amb la participació de l’Agrupació Musical Santa Magdalena i del carro ‘Triomfant’.

 Finalitzada la processó es donava inici a la ‘Gorra’, en la qual els organitzadors van oferir tota classe de pastes i begudes als veïns i veïnes de Santa Magdalena que es van acostar al carrer Sant Onofre, encarregats en aquesta ocasió d’organitzar tota la festa.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →