Inici » Notícies » Santa Magdalena participarà en la XI Fira de la Cirera de La Salzadella
Actualitat

Santa Magdalena participarà en la XI Fira de la Cirera de La Salzadella

47 seg

fira1

Santa Magdalena continua treballant en la promoció de la localitat com a municipi, referent en el turisme natural de la comarca del Baix Maestrat. En aquest sentit, el pròxim cap de setmana el consistori estarà present en la XI Fira de la Cirera de La Salzadella, convidat per l’Ajuntament d’aquesta localitat.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena en funcions, ha explicat que: “un any més, apostem per la presència del nostre municipi en aquesta fira, per la qual passen milers de visitants durant tot el cap de setmana i ho fem presentant a Santa Magdalena i el seu patrimoni natural, però també la nostra riquesa cultural i associativa”.

Santa Magdalena tindrà en el seu estand guies turístiques i promocionals, tant del municipi com del Parc Natural de la Serra d´Irta i jugarà una especial importància la imatge. “Mostrarem als visitants els vídeos promocionals, en els quals donem a conéixer no solament la nostra essència i riquesa natural sinó també els esdeveniments, festes i activitats, que al llarg de l’any es realitzen en la nostra població, gràcies a la intensa programació social i cultural”, afig Sergio Bou.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →