Inici » Notícies » Santa Magdalena present a FITUR 2024
Actualitat

Santa Magdalena present a FITUR 2024

42 seg

Un any més, es posa en marxa a Madrid, FITUR, una de les Fires Internacionals de Turisme més importants del món i en ella destaca la presència de la Comunitat Valenciana i del Patronat Provincial de Turisme de Castelló, dins de la qual participa Santa Magdalena.

Madrid marca el tret d’eixida al calendari anual de fires dedicades al turisme. Una cita en la qual Castelló tornarà a estar present per a donar a conéixer les línies en les quals es treballarà per a atraure al màxim nombre possible de visitants durant l’any.

Fitur 2024 es desenvoluparà del 24 al 28 de gener, i el Patronat Provincial de Turisme, amb la marca Castelló Mediterrani, estarà dins de l’espai de la Comunitat Valenciana ocupant una de les illes principals, amb una superfície de 205,33 metres quadrats.

Santa Magdalena, com és habitual, té presència dins de l’espai del Patronat i tant el dimecres, 24 de gener com el dijous 25, l’alcalde de la localitat, Sergio Bou Ayza, participarà en els actes programats  per Turisme Comunitat Valenciana.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →