Inici » Notícies » Santa Magdalena presenta els actes del Dia de la Dona
Actualitat

Santa Magdalena presenta els actes del Dia de la Dona

46 seg

Santa Magdalena celebrarà, un any més, el Dia de la Dona, amb una programació que donarà inici aquest diumenge, 6 de març, amb la III Marxa Senderista del Dia de la Dona, entre els castells templers de Polpís i Xivert. Es tracta d’una jornada que organitza el Parc Natural de la Serra d´Irta.

Les persones inscrites en la marxa es concentraran a les 7.30h en el pavelló poliesportiu de Santa Magdalena, on se’ls obsequiarà amb café i pastes típiques abans de donar inici a la ruta, que discorrerà pels castells primer de Polpís i finalment de Xivert.

Un autobús esperarà als senderistes a Alcalá per a portar-los de retorn al punt de partida.

Els actes del Dia de la Dona prosseguiran el dimarts, 8 de març, a les 12h, amb la lectura d’un manifest a les portes de l’Edifici Social.Finalment, els actes organitzats per l’Ajuntament de Santa Magdalena finalitzaran el dia 7 d’abril, a les 18h, amb una xarrada a l’Auditori de la localitat, que serà a càrrec del Centre Dona Rural de Sant Mateu i el títol de la qual és “Per a presumir NO cal patir”.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →