Inici » Notícies » Santa Magdalena presenta la programació del Dia de la Dona 2023
Actualitat

Santa Magdalena presenta la programació del Dia de la Dona 2023

1 min, 8 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena ja ha donat a conéixer les activitats, que conformen la programació commemorativa del Dia de la Dona i que, donaran inici el dia 5 de març amb la ja tradicional marxa senderista entre els castells de Xivert i Polpis, organitzada pel Parc Natural de la Serra d´Irta, en col·laboració amb els ajuntaments d’Alcalà de Xivert i Santa Magdalena.

Posteriorment el dia 8 de març, Dia Internacional de la Dona, a les 12h, es realitzarà a les portes de l’Ajuntament de la localitat, la lectura del manifest commemoratiu d’aquesta jornada.

D’altra banda, el dissabte, 1 d’abril, a les 19.30h, a l’Auditori Municipal, tindrà lloc l’espectacle, ‘Passos lleugers’ que és teatre que denuncia la violència cap a les dones. Aquest esdeveniment teatral és una part d’un esdeveniment més ampli que inclou: un debat amb el públic assistent, la presència del llibre amb el text de Dacia Maraini i la participació d’Amnistia Internacional amb la campanya «Mai més violència cap a les dones» amb una proposta didàctica per a treballar amb diferents col·lectius.

Finalment, el dissabte 29 d’abril, a les 19.30h, a l’Auditori Municipal es desenvoluparà el monòleg, ‘No solo hacen daño los golpes’ de Pamela Palenciano, que narra la vivència personal de l’actriu, comunicadora i activista feminista en la seua primera relació de festeig. Una relació que es va tornar violenta amb el pas dels sis anys que va durar. Aquest monòleg unipersonal –amb pinzellades d’acte ficció- ens connecta amb la història universal de les violències masclistes i la construcció d’estereotips que generen la desigualtat que permet exercir la violència sobre una altra persona, en tots els seus nivells.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →