Inici » Notícies » Santa Magdalena programa més d’una vintena d’actes per a celebrar el Nadal
Actualitat

Santa Magdalena programa més d’una vintena d’actes per a celebrar el Nadal

2 min, 42 seg

Les regidories de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Santa Magdalena ja han donat a conéixer la programació de Nadal, Any Nou i Reis de la localitat, en la qual està previst, que es duguen a terme més de 20 activitats entre el 14 de desembre i el 5 de gener i en les quals destaca la col·laboració de 9 entitats locals.

Els actes s’inicien aquest dissabte, 14 de desembre, amb les II Jornades Templeres, organitzades per l’Associació ‘Cavallers Templers de Castelló’ i amb el patrocini de l’Ajuntament de Santa Magdalena. D’aquesta manera, entre les 10.30 i les 20h es desenvoluparan tot tipus d’activitats, encaminades a posar en valor el llegat dels templers a la localitat.

El diumenge dia 15 de desembre, a les 18h, l’Auditori Municipal acollirà una exhibició per part dels alumnes i alumnes de Zumba Kids i ja el dijous, 19 de desembre, tindrà lloc també a l’Auditori,  el Festival de Nadal dels alumnes i alumnes del CEIP Albert Selma i la Ludoteca Municipal. Un festival que comptarà amb la presència del Pare Noel.

La programació segueix el dia 20 de desembre amb un recorregut, en el qual es visitaran els treballs realitzats pels alumnes i les alumnes de l´Espai Respir’  i que tindrà lloc a les 17h, mentre que el dissabte, 24 a partir de les 11h hi haurà xocolatada per a totes les famílies, que assistisquen també a la visita del Patge Reial, a la Capella, un acte, aquest últim organitzat per l’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet.

A la vesprada, a les 18h, el Grup de Danses Magdaleneres i la Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís, realitzaran la seua actuació de Nadal a l’Auditori Municipal i a partir de les 21.30h, els ‘Kintos 2020’ organitzen un sopar de pa i porta i posterior festa amb dj´s en el pavelló poliesportiu.  A més, el diumenge, 22 de desembre, serà el torn de l’Agrupació Musical de Santa Magdalena, que farà un concert nadalenc a l’Auditori.

El dia 23, la delegació local de l’Associació de Lluita contra el Càncer organitza l’activitat ‘Vols pintar la teua bola de Nadal?, a les 11h i el dia 24 l’arribada de Pare Noel serà a càrrec del Motoclub de Bar en Bar. Santa Claus arribarà a La Capella per a rebre als xiquets i xiquetes de la localitat i després hi haurà xocolatada.

Els actes segueixen el dia 26 de desembre, a les 17.30h, a l’Auditori Municipal amb la projecció de la pel·lícula “Kung Fu panda, les vacances”, organitzada per l’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet. També hi haurà cinema el dia 3 de gener, a les 17.30h, concretament la pel·lícula, ‘Trolls, dies de Festa’.

L’AMPA del CEIP Albert Selma organitza per la seua part activitats infantils en la plaça Espanya el dia 27 de desembre, a les 11h, en les quals s’aprofitarà per a realitzar el V Concurs de Dibuix d’Espècies Cinegètiques Vives, que organitza el Club de Caçadors Sant Lázaro, els premis dels quals s’entregaran el dia 28, a les 12h, a La Capella. També el dissabte, 28 de desembre, però a les 17h, la delegació local de l’Associació Espanyola de Lluita contra el càncer, farà una xocolatada en el Hall de l’Edifici Social, patrocinada per Mármoles Serrat. Posteriorment, tindrà lloc a l’Auditori l’actuació de la maga i il·lusionista, Sofía Vaughan.

Santa Magdalena acomiadarà l’any amb una gran festa en el pavelló poliesportiu, que donarà principi a les 21h amb un sopar i que tindrà la seua continuïtat a les 24h amb les 12 campanades des de la plaça de l’Ajuntament i la posterior festa, amb entrada gratuïta, en el pavelló amb l’orquestra ‘Pompeya’.

El  dia 2 de gener, a les 11.30h, en el pavelló poliesportiu es realitzaran partits de futbol sala amb els xiquets i xiquetes, que participen en les activitats infantils, activitats que també tindran lloc el dia 3, a partir de les 11h.

La programació finalitzarà el dia 5 de gener, a les 18.30h, amb l’arribada dels Reis Mags.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →