Inici » Notícies » Santa Magdalena programa teatre familiar per a celebrar la Setmana de la Dona
Actualitat

Santa Magdalena programa teatre familiar per a celebrar la Setmana de la Dona

56 seg

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Magdalena ha programat un bon nombre d’activitats amb motiu de la Setmana de la Dona. Activitats pensades en tots els públics, amb l’objectiu de sensibilitzar a tota la població en tots els temes relacionats amb la dona. En aquest sentit, dissabte que ve, 7 de març, destaca la representació de l’obra teatral, “El conte de l’Àvar”, de la companyia Xarop Teatre, que tindrà lloc a les 18.30h, a l’Auditori Municipal.

El conte de l’àvar tracta la història d’un home, que dirigeix la seua fàbrica, maltracta animals i persones que treballen per a ell. En un lloc secret guarda els seus diners que només gasta per a satisfer-se a si mateix. Un dia apareix una dona demanant treball, ell s’aprofita de la seua necessitat, li paga poc i la maltracta, així i tot ella el tracta amb molt d’afecte, el convida a menjar a la seua casa, però ell segueix igual.

Un dia, ella es transforma en una Elfa i li fa veure com es comporta, li fa viure el que fa a uns altres i, finalment, li mostra el seu futur com a ancià, en cadira de rodes i maltractat pel seu cuidador, esperant només la mort… Això fa que ell canvie i s’adone que una altra manera de viure és possible.

L’entrada a aquest espectacle és completament lliure fins a completar aforament.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →