Inici » Notícies » Santa Magdalena programa una xarrada sobre educació sexo-afectiva per a famílies
Actualitat

Santa Magdalena programa una xarrada sobre educació sexo-afectiva per a famílies

29 seg

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Santa Magdalena organitza per a dissabte que ve, 12 de novembre, a les 18h, a l’Auditori Municipal, una xarrada sota el títol “Educació sexo-afectiva per a famílies”, que serà a càrrec de Sara Soro.

Es tracta d’una xarrada pensada per al públic en general, però sobretot per a les famílies amb fills i filles adolescents, on es reflexionarà sobre sexualitat i educació emocional, el sistema sociopolític heteropatriarcal, mites de la pornografia, erotisme i molts temes més.

Sara Soro compta amb més de 10 anys d’experiència en educació social, afectiu-sexual i atenció a persones amb discapacitat. L’entrada a aquesta xarrada és lliure fins a completar l’aforament de l’Auditori Municipal.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →