Inici » Notícies » Santa Magdalena programa una xarrada sobre educació sexo-afectiva per a famílies
Actualitat

Santa Magdalena programa una xarrada sobre educació sexo-afectiva per a famílies

29 seg

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Santa Magdalena organitza per a dissabte que ve, 12 de novembre, a les 18h, a l’Auditori Municipal, una xarrada sota el títol “Educació sexo-afectiva per a famílies”, que serà a càrrec de Sara Soro.

Es tracta d’una xarrada pensada per al públic en general, però sobretot per a les famílies amb fills i filles adolescents, on es reflexionarà sobre sexualitat i educació emocional, el sistema sociopolític heteropatriarcal, mites de la pornografia, erotisme i molts temes més.

Sara Soro compta amb més de 10 anys d’experiència en educació social, afectiu-sexual i atenció a persones amb discapacitat. L’entrada a aquesta xarrada és lliure fins a completar l’aforament de l’Auditori Municipal.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →