Inici » Notícies » Santa Magdalena punt d’eixida de la tercera etapa de la Territori Templer Experience
Actualitat

Santa Magdalena punt d’eixida de la tercera etapa de la Territori Templer Experience

47 seg

Santa Magdalena es convertirà diumenge que ve, 13 de novembre, en el punt d’eixida de la tercera etapa de la carrera Territori Templer Experience, que arriba ja a la seua tercera edició.

A les 8h està previst que done principi l’eixida des de la plaça església de Santa Magdalena, on s’obsequiarà a totes les persones participants amb rotllets típics del municipi.

La prova compta amb 400 participants i se celebra entre avui i diumenge que ve en les modalitats BBT i Trail Running i en les categories júnior i absoluta en cadascuna de les tres etapes en les quals està dividida la prova.

En la tercera i última etapa, amb eixida en Santa Magdalena, les persones participants recorreran un total de 81 quilòmetres. Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que: “aquest és el tercer any que col·laborem amb aquest esdeveniment esportiu, que posa de manifest la riquesa i bellesa de les poblacions amb un passat templer. En aquesta ocasió, els participants eixiran de l’epicentre de la nostra localitat, la plaça de l’església, així que de nou estic segur que es generarà molta expectació amb aquesta prova, que finalitzarà a les Coves de Vinromà”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →