Inici » Notícies » Santa Magdalena realitza tasques de condicionament en el cementeri municipal
Actualitat

Santa Magdalena realitza tasques de condicionament en el cementeri municipal

34 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena ha realitzat durant aquests dies tasques de condicionament i millora de les instal·lacions del cementeri municipal, tal com és habitual, aprofitant la festivitat de Tots els Sants.

S’ha procedit a esbrossar i millorar tota la zona de jardineria del cementeri, així com a reposar els elements que es trobaven deteriorats fruit del pas del temps. D’altra banda, s’ha aprofitat per a fer treballs de pintura en tota la instal·lació.

Al mateix temps, a través dels operaris de la brigada Emerge de l’Ajuntament de Santa Magdalena s’ha esbrossat tot el camí d’accés al cementeri. Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que: “són tasques que realitzem de manera anual de forma més intensa, encara que al llarg de l’any, la brigada municipal és l’encarregada de fer les tasques de manteniment de la instal·lació”.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →