Inici » Notícies » Santa Magdalena realitza tractament de prevenció de la processionària en els pins del municipi
Actualitat

Santa Magdalena realitza tractament de prevenció de la processionària en els pins del municipi

30 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena, a través d’una empresa especialitzada en la prevenció, tractament i control de plagues, està realitzant durant aquests dies treballs de prevenció de la plaga de la processionària del pi.

En aquest sentit, des del consistori tracten d’evitar l’aparició de les erugues processionària, ja que es tracta de la plaga més perillosa d’Espanya perquè aquestes erugues són molt urticants.

“Encara que la plaga de la processionària resulta més perillosa a la primavera, hem d’actuar en previsió per a eliminar la processionària del pi abans de l’aparició de les larves, d’aquí ve que ara a la tardor realitzem el tractament, ja que és l’època idònia per a això”, explica Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →