Inici » Notícies » Santa Magdalena rebrà més de 123.801 € de la Generalitat per a la contractació de persones desocupades
Actualitat

Santa Magdalena rebrà més de 123.801 € de la Generalitat per a la contractació de persones desocupades

45 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena, a través de diferents programes de LABORA de la Generalitat Valenciana rebrà més de 123.801 € de la Generalitat per a la contractació de persones, que es troben en situació de desocupació.

Concretament, dins del programa EMDONA, s’han atorgat al consistori 26.700 € per a la contractació d’una administrativa i una advocada durant un període de 9 mesos, que ja s’han incorporat al seu lloc laboral.

D’altra banda, dins del programa EMERGE es contractaran 4 peons forestals i un capatàs, gràcies als 50.000 €, concedits per la Generalitat, sent imprescindible estar inscrits en el LABORA en les categories de peó i capatàs forestal.

Finalment, l’Ajuntament contractarà una persona desocupada menor de 30 anys en el programa EMPUJU, gràcies a una subvenció de 26.582€, així com a una major de 30, corresponent al programa EXPLUS, ja que s’ha dotat a la població d’altres 20.519€.

Des del consistori recorden, que per a poder accedir a aquests programes és imprescindible estar inscrits en LABORA com a demandants d’ocupació i en el cas dels programes EXPLUS i EMPUJU no podran accedir a ells les persones que, hagen sigut beneficiàries d’aquests programes en anteriors convocatòries.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena arranca el curs escolar

33 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena es prepara per a la tornada al col·le

46 seg
Veure més notícies →