Inici » Notícies » Santa Magdalena rebrà més de 123.801 € de la Generalitat per a la contractació de persones desocupades
Actualitat

Santa Magdalena rebrà més de 123.801 € de la Generalitat per a la contractació de persones desocupades

45 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena, a través de diferents programes de LABORA de la Generalitat Valenciana rebrà més de 123.801 € de la Generalitat per a la contractació de persones, que es troben en situació de desocupació.

Concretament, dins del programa EMDONA, s’han atorgat al consistori 26.700 € per a la contractació d’una administrativa i una advocada durant un període de 9 mesos, que ja s’han incorporat al seu lloc laboral.

D’altra banda, dins del programa EMERGE es contractaran 4 peons forestals i un capatàs, gràcies als 50.000 €, concedits per la Generalitat, sent imprescindible estar inscrits en el LABORA en les categories de peó i capatàs forestal.

Finalment, l’Ajuntament contractarà una persona desocupada menor de 30 anys en el programa EMPUJU, gràcies a una subvenció de 26.582€, així com a una major de 30, corresponent al programa EXPLUS, ja que s’ha dotat a la població d’altres 20.519€.

Des del consistori recorden, que per a poder accedir a aquests programes és imprescindible estar inscrits en LABORA com a demandants d’ocupació i en el cas dels programes EXPLUS i EMPUJU no podran accedir a ells les persones que, hagen sigut beneficiàries d’aquests programes en anteriors convocatòries.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →