Inici » Notícies » Santa Magdalena reobrirà la Unitat de Respir finalitzat l’Estat d’Alarma
Actualitat

Santa Magdalena reobrirà la Unitat de Respir finalitzat l’Estat d’Alarma

38 seg

El departament de Serveis Socials, de l’Ajuntament de Santa Magdalena, informa que, una vegada finalitzat l’Estat d’Alarma, la Unitat de Respir Familiar obrirà de nou les seues portes, mantenint totes les condicions higièniques i sanitàries, que marca el Govern.

D’aquesta manera, segons ha explicat l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, el pròxim dia 22 de juny “els usuaris d’aquest servei podran reprendre les seues classes, encara que ho farem en grups reduïts, amb l’objectiu de mantindre la distància de seguretat entre ells”.

La Unitat de Respir Familiar ja està preparada, després de realitzar la seua corresponent desinfecció, per a acollir als usuaris d’aquest servei.

Nuria Muñoz, tècnic responsable de la unitat, explica que: “durant tot aquest temps de confinament hem seguit en contacte amb els usuaris, primer telefònicament i després de manera setmanal m’he acostat fins als seus domicilis per a entregar-los material i xarrar una mica amb ells i elles”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Noticies

Santa Magdalena realitza millores en la xarxa separativa d’aigües

20 seg
Veure més notícies →