Inici » Notícies » Santa Magdalena reobrirà la Unitat de Respir finalitzat l’Estat d’Alarma
Actualitat

Santa Magdalena reobrirà la Unitat de Respir finalitzat l’Estat d’Alarma

38 seg

El departament de Serveis Socials, de l’Ajuntament de Santa Magdalena, informa que, una vegada finalitzat l’Estat d’Alarma, la Unitat de Respir Familiar obrirà de nou les seues portes, mantenint totes les condicions higièniques i sanitàries, que marca el Govern.

D’aquesta manera, segons ha explicat l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, el pròxim dia 22 de juny “els usuaris d’aquest servei podran reprendre les seues classes, encara que ho farem en grups reduïts, amb l’objectiu de mantindre la distància de seguretat entre ells”.

La Unitat de Respir Familiar ja està preparada, després de realitzar la seua corresponent desinfecció, per a acollir als usuaris d’aquest servei.

Nuria Muñoz, tècnic responsable de la unitat, explica que: “durant tot aquest temps de confinament hem seguit en contacte amb els usuaris, primer telefònicament i després de manera setmanal m’he acostat fins als seus domicilis per a entregar-los material i xarrar una mica amb ells i elles”.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →