Inici » Notícies » Santa Magdalena reparteix el Llibre de Festes Patronals
Actualitat

Santa Magdalena reparteix el Llibre de Festes Patronals

2 min, 42 seg

grup1_alcalde

Entre el 20 i el 28 de juliol Santa Magdalena celebrarà les seues Festes Patronals, en honor a María Magdalena i María Inmaculada i la Comissió de Festes ja ha iniciat el repartiment del Llibre, en el qual s’inclou tota la programació dels festejos.

Més de 60 actes formen part del programa de les Festes de Santa Magdalena, que s’iniciaran dissabte que ve, 20 de juliol, amb la presentació de les Festeres i Festers 2019. Prèviament el divendres 19, l’Agrupació Musical de Santa Magdalena oferirà un concert en la plaça Espanya a les 22.30h i l’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet, organitza una Pool Party en la piscina municipal.

Santa Magdalena compta enguany amb un total de 12 Festers i Festeres. Així, Victoria Samaniego, representarà enguany com a Festera al Grup de Danses Magdaleneres, Andrea Segarra a l’Associació Amics de Sant Vicent, Neus Bou, a l’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet, Mireia Espada, a l’Associació de Puntaires, Andrea Felis, als Jubilats i Pensionistes, Leire Pegueroles al Motoclub de Bar en Bar, Juan Antonio Lora, a l’AMPA del CEIP Albert Selma, Laia Marzal, a l’Agrupació Musical, Paula Butnari, serà la Festera de la Comissió de Festes, Soraya Arnau, la de l’Associació Cultural-Taurina Polpis, Ainhoa Arnau, la de la delegació local de l’Associació Espanyola de Lluita contra el Càncer i Isaac Burgos, el Fester del club de caçadors Sant Lázaro.

Després de l’acte de presentació del dissabte 20, hi haurà ball amb l’orquestra Mundo i discomòbil en el poliesportiu municipal. Els actes continuaran el diumenge 21, on destaca l’III Trofeu de Ciclisme, la inauguració de l’exposició de pintura i el Dia de les Associacions, que enguany se celebrarà en la plaça Espanya. A la nit, hi haurà un espectacle musical.

El dilluns, 22 de juliol, dia de la Patrona, a les 12 del migdia i prèvia a la celebració de la missa, es farà l’ofrena de flors per part de les entitats locals, la tradicional recepció a tots els veïns i veïnes de la població i a la vesprada, després de la processó es realitzarà l’actuació del Grup de Danses Magdaleneres i la Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís. També el dimarts, 23 de juliol, els actes religiosos centraran part de la jornada, en la qual a més destaca la orxatada en honor de les persones majors, l’espectacle teatral Tornillo Magic Clown i l’actuació dels quatre tenors, In vivo ‘Lyric Pop’.

La programació continuarà el dia 24, amb la ‘montà’ de cadafals, l’obertura de l’exposició, ‘Mans Artesanes. La Música al nostre poble’ i l’inici de les exhibicions taurines. A més, el dimecres és el dia reservat per a la desfilada de disfresses per part de les diferents colles. A la nit hi haurà Tombet, ball i discomòbil. El dijous 25 destaca per ser molt gastronòmic, les 10h està la ‘Torrà’ de sardines i a partir de les 13h el ‘Dia de les Paelles’. També hi haurà exhibició taurina a la vesprada. A la nit, hi haurà un concert a càrrec de ‘Los Inhumanos’.

El divendres, entre les 2 i les 5 de la matinada, el programa inclou la ‘soltà’ de vaquetes i discomòbil, mentre que al migdia es procedirà a l’entrada de bous, que a la vesprada s’exhibiran. A la nit, a les 22,30h, s´embolará un bou de Germán Vidal, de Cabanes i hi haurà ball amb l’orquestra Miami Show, a més de discomòbil.

L’últim cap de setmana festiu arrancarà el dissabte amb el ‘Dia de la Penya Taurina, Polpís’. A les 11.30h se celebrarà una entrada de bous a l’estil Sant Fermín per als més xicotets. A la vesprada es farà la prova d’un bou de la ramaderia de Hermanos Bellés de la Torre d´en Besora, que a la nit s´embolará. Al mateix temps, també aquesta mateixa nit s´embolará un bou de la ramaderia d’Iván Miró, de la Ribera. A més, hi haurà revetla gratuïta en el poliesportiu municipal.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →