Inici » Notícies » Santa Magdalena reparteix màscares a tota la població
Actualitat

Santa Magdalena reparteix màscares a tota la població

46 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena ja ha repartit, de forma totalment gratuïta, més de 800 màscares entre tots els seus veïns i veïnes. Durant el passat cap de setmana, des del consistori es van distribuir les màscares, adquirides per l’Ajuntament de Santa Magdalena, en coordinació amb la Diputació de Castelló.

Es tracta de màscares de la classe KN95 reutilitzables, que garanteixen la seguretat de tots els veïns i veïnes de la població, tal com ha detallat l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, qui també comenta que “si hi ha algun veí o veïna, que no disposa d’aquestes màscares, pot cridar a l’Ajuntament i li les facilitarem”.

A més, l’Ajuntament també ha rebut paper seca mans, per part de la Diputació i un lot de màscares quirúrgiques, que es repartirà al personal que treballa en el Servei d’Atenció Domiciliària.

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, també ha valorat de forma “molt positiva”, l’entrada del departament de salut de Vinaròs en la fase 1 i demana “molta prudència i responsabilitat a tota la població, tal com ho han fet fins ara”.

Notícies relacionades

Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Veure més notícies →