Inici » Notícies » Santa Magdalena tanca amb gran èxit la seua Setmana Cultural i Festiva
Actualitat

Santa Magdalena tanca amb gran èxit la seua Setmana Cultural i Festiva

1 min, 18 seg

Santa Magdalena ha dit adeu a la seua Setmana Cultural i Festiva i ho ha fet en gran, amb nombrosos actes per a tots els públics, que han comptat amb molta participació. El divendres, a més de la participació de les Festeres i corporació municipal en la missa, va tindre lloc la clausura de l’exposició del curs de l’Escola d’Art, que dirigeix la professora, Maite Baldrich, mentre que a la nit, va destacar l’actuació d’In vivo, en la pista poliesportiva municipal.

El dissabte, gràcies Splai Teatre i els contes del professor Tarambana, els més xicotets de la casa es van divertir a l’Auditori Municipal. Ja a la vesprada, Santa Magdalena acollia el Trofeu de Ciclisme de Festes, organitzat per l’Escola Ciclista Talleres Grañana, en la qual van participar més de 170 joves ciclistes de diferents clubs. Cal destacar, la participació dels ciclistes locals, Marc Marín, Mario de Zayas i David Muñoz, als quals des de l’organització se’ls va entregar una placa commemorativa. D’altra banda, també es van programar jocs de fusta per a gaudir en família en la plaça de Mossén Paco.

La jornada es va tancar amb l’actuació del grup de boleros, Jacaranda i un castell de focs artificials, disparat per Pirotècnia Tomàs de Benicarló, que posava el fermall d’or a la Setmana Cultural i Festiva de Santa Magdalena, concebuda com una alternativa d’oci i cultura a les Festes Patronals.

“Des de l’Ajuntament estem molt satisfets per la gran participació de tota la població en els actes, que s’han programat, tenint en compte les mesures sanitàries, que ens venen marcades per l’administració. Malgrat la situació que vivim hem pogut realitzar nombroses activitats, pensades en tots els públics i en les quals sempre s’han respectat les distàncies i aforaments permesos”, assenyala Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, qui a més ha destacat “el magnífic comportament de la ciutadania”.

Notícies relacionades

Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Veure més notícies →