Inici » Notícies » Santa Magdalena trau a licitació de nou l’última fase de les obres de l’Edifici Social
Actualitat

Santa Magdalena trau a licitació de nou l’última fase de les obres de l’Edifici Social

53 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena, a través de la Plataforma de Contractació del Sector Públic, ha tret de nou a licitació, després de quedar deserta, la licitació de les obres de l’última fase de l’Edifici Social, per un import de 75.206,61€.

En aquest procés s’han establit un total de 4 lots, de manera que es podrà licitar per tots o per cadascun d’ells. El lot número 1, amb un import de 10.619, 98€ correspon a la instal·lació de les mampares de distribució i les cabines fenòliques. El lot 2 són els treballs de serralleria, obra de paleta, fals sostre, revestiments continus, pintura i fusteria i el seu import de licitació és de 45.214, 80€. El lot número 3 són les instal·lacions elèctriques i de contra incendis, a més dels sanitaris i el seu import és de 18.592,82€ i finament el lot 4 es correspon amb la climatització i ventilació amb un preu de licitació de 16.572,40€.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que aquestes obres són finançades a través del Pla Avança de la Diputació de Castelló i permetran “que l’Edifici Social estiga llest per al seu complet ús, ja que amb aquests treballs finalitzarem tota la segona planta d’un edifici, que està cridat a ser el punt de trobada de tot l’associacionisme de la localitat”.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →