IniciNot铆ciesSanta Magdalena ultima la volta al col路le
Actualitat

Santa Magdalena ultima la volta al col路le

48 seg

馃摋 L’Ajuntament de Santa Magdalena de Polpis, a trav茅s de la brigada municipal, est脿 ultimant durant aquesta setmana els treballs de posada a punt de l’aulari del CEIP Albert Selma. Si b茅, tota la instal路laci贸 de l’aulari prefabricat, es va donar per finalitzada durant l’estiu, al llarg d’aquests dies s’ha realitzat la instal路laci贸 d’un nou cercat, que delimita tot l’espai que, les aules ocupen en el recinte del pavell贸 poliesportiu.
Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que: 鈥渜uedaven xicotets detalls per instal路lar a les aules prefabricades i durant aquesta setmana, els operaris de l’Ajuntament estan treballant en la posada a punt del centre. A m茅s d’acabar d’instal路lar tot el cercat, s’est脿 procedint al muntatge de porteries de futbol sala i cistelles de b脿squet, que anteriorment eren al pati de l’antic col路legi鈥.

馃搯 Dijous que ve, a les 12.30h, i a l’Auditori Municipal de Santa Magdalena, s’ha convocat per part del CEIP Albert Selma, a totes les fam铆lies de l’alumnat, a una reuni贸 informativa en la qual es donar脿 a con茅ixer el pla de conting猫ncia del centre enfront de la covid-19, aix铆 com diferents q眉estions relacionades amb l’inici del curs escolar 2020-21.

Not铆cies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilitzaci贸 de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transici贸 Ecol貌gica i el Repte Demogr脿fic concedeix 34.792 鈧 a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer autom脿tic de Santa Magdalena

39 seg
Veure m茅s not铆cies 鈫