IniciNot铆ciesSanta Magdalena ultima la volta al col路le
Actualitat

Santa Magdalena ultima la volta al col路le

48 seg

馃摋 L’Ajuntament de Santa Magdalena de Polpis, a trav茅s de la brigada municipal, est脿 ultimant durant aquesta setmana els treballs de posada a punt de l’aulari del CEIP Albert Selma. Si b茅, tota la instal路laci贸 de l’aulari prefabricat, es va donar per finalitzada durant l’estiu, al llarg d’aquests dies s’ha realitzat la instal路laci贸 d’un nou cercat, que delimita tot l’espai que, les aules ocupen en el recinte del pavell贸 poliesportiu.
Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que: 鈥渜uedaven xicotets detalls per instal路lar a les aules prefabricades i durant aquesta setmana, els operaris de l’Ajuntament estan treballant en la posada a punt del centre. A m茅s d’acabar d’instal路lar tot el cercat, s’est脿 procedint al muntatge de porteries de futbol sala i cistelles de b脿squet, que anteriorment eren al pati de l’antic col路legi鈥.

馃搯 Dijous que ve, a les 12.30h, i a l’Auditori Municipal de Santa Magdalena, s’ha convocat per part del CEIP Albert Selma, a totes les fam铆lies de l’alumnat, a una reuni贸 informativa en la qual es donar脿 a con茅ixer el pla de conting猫ncia del centre enfront de la covid-19, aix铆 com diferents q眉estions relacionades amb l’inici del curs escolar 2020-21.

Not铆cies relacionades

Noticies

Santa Magdalena acull la II Carrera Escoles de Ciclisme Festes Patronals

25 seg
Noticies

L’Escola de M煤sica de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audici贸

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de P脿del Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audici贸 de Fi de Curs de l’Escola de M煤sica de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de nataci贸 a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduaci贸 del seu alumnat

20 seg
Veure m茅s not铆cies 鈫