IniciNot铆ciesSanta Magdalena ultima la volta al col路le
Actualitat

Santa Magdalena ultima la volta al col路le

48 seg

馃摋 L’Ajuntament de Santa Magdalena de Polpis, a trav茅s de la brigada municipal, est脿 ultimant durant aquesta setmana els treballs de posada a punt de l’aulari del CEIP Albert Selma. Si b茅, tota la instal路laci贸 de l’aulari prefabricat, es va donar per finalitzada durant l’estiu, al llarg d’aquests dies s’ha realitzat la instal路laci贸 d’un nou cercat, que delimita tot l’espai que, les aules ocupen en el recinte del pavell贸 poliesportiu.
Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que: 鈥渜uedaven xicotets detalls per instal路lar a les aules prefabricades i durant aquesta setmana, els operaris de l’Ajuntament estan treballant en la posada a punt del centre. A m茅s d’acabar d’instal路lar tot el cercat, s’est脿 procedint al muntatge de porteries de futbol sala i cistelles de b脿squet, que anteriorment eren al pati de l’antic col路legi鈥.

馃搯 Dijous que ve, a les 12.30h, i a l’Auditori Municipal de Santa Magdalena, s’ha convocat per part del CEIP Albert Selma, a totes les fam铆lies de l’alumnat, a una reuni贸 informativa en la qual es donar脿 a con茅ixer el pla de conting猫ncia del centre enfront de la covid-19, aix铆 com diferents q眉estions relacionades amb l’inici del curs escolar 2020-21.

Not铆cies relacionades

Noticies

Les obres d’ampliaci贸 i millora del cementeri de Santa Magdalena entren en la seua recta final

50 seg
Noticies

Audici贸 de Fi de Curs de l’Escola de M煤sica de Santa Magdalena

32 seg
Noticies

Magn铆fica actuaci贸 de l麓arpista benicarlanda, Mar Angl茅s

25 seg
Noticies

Santa Magdalena trau a licitaci贸 la contractaci贸 del servei de direcci贸 d’obres d’adequaci贸 de l’entorn del CEIP Albert Selma

54 seg
Noticies

S’obri el termini per a sol路licitar les ajudes del Programa de Lloguer i Habitatge de la Generalitat

1 min, 51 seg
Noticies

Santa Magdalena participa en l’acte d’homenatge de la Generalitat a les v铆ctimes de camps de concentraci贸 nazis

43 seg
Veure m茅s not铆cies 鈫