Inici » Notícies » Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni
Actualitat

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg

Santa Magdalena ha celebrat avui la festivitat de Sant Antoni, després de dos anys en què la festa havia hagut de suspendre’s a causa de la Covid19. Els actes es van iniciar ahir dilluns, amb la cremà de la foguera dels Quintos i Quintes als quals se sumaven les activitats infantils, l’exposició fotogràfica, en La Capella i la benedicció de les ‘primetes’. També va estar molt concorregut el sopar de ‘pa i porta’ en el pavelló poliesportiu, que va estar amenitzada per DJ Cristian DB.

Però sens dubte avui ha sigut una jornada marcada per l’alta participació de tota la població, que ha eixit al carrer per a festejar Sant Antoni. Després de la missa i la processó, que ha comptat amb la participació de l’Agrupació Musical Santa Magdalena, el Grup de Danses Magdaleneres ha oferit una actuació en la plaça Espanya. La festa posteriorment s’ha traslladat als carrers organitzadors de la festa, que enguany han sigut: Estació, Carretera, Les Parres, Palmes, Pous, Barri Pous i Constitució. Allí s’ha viscut amb especial intensitat la ‘gorra’, en la qual els majorals i majorales trauen tota classe de pastes i begudes al carrer per a oferir-les a la població, compartint d’aquesta manera una gran jornada de germanor tots els veïns i veïnes.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →