Inici » Notícies » Segueix obert el termini d’inscripció per a la X Marxa Senderista de Sta. Magdalena
Actualitat

Segueix obert el termini d’inscripció per a la X Marxa Senderista de Sta. Magdalena

1 min

CARA1

L’Ajuntament de Sta. Magdalena informa, que segueix obert el termini d’inscripció per a la X Marxa Senderista pel terme municipal, que tindrà lloc el diumenge, 12 de maig. Es tracta d’una cita ineludible per als amants del senderisme, que durant aquesta jornada mantenen contacte ple amb la naturalesa.

Segons ha detallat Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, en aquesta ocasió, els senderistes, partiran del poliesportiu municipal en direcció a l’ermita de Sant Vicent, posteriorment caminaran per la zona de ‘l´Esquerola’, en la qual els treballadors de la brigada forestal, EMERGE, han condicionat una sendera, per la qual discorreran els participants de la X Marxa Senderista.

A més, els caminants, que opten pel recorregut més llarg, d’aproximadament uns 18 quilòmetres, gaudiran de les vistes de la zona del ‘Pou de la Bassa del Mas’, les oliveres mil·lenàries, Les carrasques del ‘Pubill’, la sendera de la ‘Selleta’, també condicionada per la brigada EPAMER l’any passat, baixaran pel Palmeral i emprendran el descens pel barranc de ‘La Carrera’ fins a arribar al pavelló poliesportiu municipal, lloc en el qual, com cada any, se celebrarà el dinar de germanor entre organització i participants d’aquesta marxa, que arriba ja a la seua desena edició.

La inscripció es pot fer presencialment a les oficines de l’Ajuntament de Sta. Magdalena o de manera on-line, enviant un formulari, que es repartirà en breu, al correu electrònic: info@santamagdalena.es. El preu d’inscripció a la marxa és de 13 €, els adults i 7 € els menors de 12 anys.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena acull la II Carrera Escoles de Ciclisme Festes Patronals

25 seg
Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Veure més notícies →