Inici » Notícies » Sergio Bou participa en la 15ena. Assemblea de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies
Actualitat

Sergio Bou participa en la 15ena. Assemblea de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies

39 seg

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, participava divendres passat, 4 d’octubre, a València, en la 15a Assemblea de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. En aquesta assemblea, la primera després de les eleccions municipals, es va decidir recolzar la gestió de Rubén Alfaro, que de nou, ha sigut reelegit, per unanimitat, com a president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, afirma que: “aquest és el millor camí, perquè junts som més forts per a afrontar els reptes de futur del municipalisme, treballant sempre pels nostres pobles i ciutats, posant en el centre de les polítiques a les persones. El camí del consens és fonamental per a aconseguir la plena autonomia local, tal com marca la Constitució”. Al mateix temps, el primer edil magdalener ha volgut felicitar a Rubén Alfaro, alcalde d’Elda i a tot el seu equip per la unanimitat obtinguda en aquesta assemblea.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →