Inici » Notícies » Sergio Bou pren possessió com a alcalde de Santa Magdalena
Actualitat

Sergio Bou pren possessió com a alcalde de Santa Magdalena

47 seg

El socialista, Sergio Bou Ayza ha pres possessió aquesta vesprada com a alcalde de Santa Magdalena, assumint d’aquesta manera la seua cinquena legislatura consecutiva com a primer edil magdalener. El consistori magdalenero estarà compost per un total de 7 regidors; 6 per part del PSPV i 1 per part del Partit Popular, els quals des d´avui assumeixen les seues funcions com a representants de la població.

Bou en el seu discurs ha apel·lat a la unitat i al consens per a “continuar treballant per una Santa Magdalena, que millore la qualitat de vida de tota la seua població, amb un ambiciós programa transversal, amb el qual ens hem presentat a les eleccions, perquè seguim amb la mateixa il·lusió que el primer dia que vam accedir a l’equip de govern de la nostra localitat”.

L’alcalde de Santa Magdalena, emocionat, ha tingut unes paraules d’agraïment cap a tots els companys de l’Agrupació Local del PSPV, les persones que, encara que ja no estan el van animar en el seu moment fer un pas cap avant, així com cap a la seua família, per ser un pilar fonamental per al desenvolupament de la seua activitat política.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena arranca el curs escolar

33 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena es prepara per a la tornada al col·le

46 seg
Veure més notícies →