Inici » Notícies » Sergio Bou pren possessió com a alcalde de Santa Magdalena
Actualitat

Sergio Bou pren possessió com a alcalde de Santa Magdalena

1 min, 1 seg

El ple d’investidura de l’Ajuntament de Santa Magdalena s’ha celebrat aquesta vesprada, investint de nou al socialista, Sergio Bou, com a alcalde del municipi, enmig d’un concorregut saló de plens.

Bou ha aconseguit per unanimitat de tots els regidors convertir-se de nou en primer edil magdalenero, en el qual és el seu tercer mandat com a alcalde. “El poble ha parlat alt i clar i és la primera vegada que la candidatura que encapçale obté 6 regidors i a més acabe de ser nomenat amb el suport de tots, dels set, la qual cosa agraïsc enormement”, explicava durant la seua intervenció.

PLE3

 

L’alcalde de Santa Magdalena, d’altra banda ha afirmat que: “espere que no us defraudem i estiguem a l’altura de tots vosaltres. Volem seguir avançant cap a un Santa Magdalena millor amb la col·laboració de tots. Ha arribat el moment de complir les promeses electorals i també d’acabar els projectes que ja tenim en marxa”

PLE1
Bou també ha volgut felicitar a tots els regidors, que ho deixen de ser, així com els que han sigut reelegits i els que entren a formar part del consistori per primera vegada. L’alcalde s’acordat, a més, de tots els treballadors municipals, “que treballen en la posada a punt de tot el que concerneix als serveis municipals”.
L’alcalde de Santa Magdalena concloïa la seua intervenció afirmant que: “solament concebo la política des de la proximitat i així continuarem treballant. Ens importa Santa Magdalena però per sobre de tot ens importa la nostra gent”.

CORPORACIOMUNICIPAL

Notícies relacionades

Sin categoría

Santa Magdalena amplia l’horari del gimnàs municipal

30 seg
Noticies

Diputació posa a la disposició de Santa Magdalena maquinària per a esbrossar camins

24 seg
Noticies

Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visiten Santa Magdalena

43 seg
Noticies

El secretari autonòmic d’Habitatge i Funció Social es reuneix amb l’alcalde de Santa Magdalena

1 min, 6 seg
Noticies

Càlig i Santa Magdalena estrenyen llaços musicals amb un intercanvi de la FSMCV

48 seg
Noticies

La brigada EMERGE de Santa Magdalena inicia la seua activitat

34 seg
Veure més notícies →