Inici » Notícies » Sergio Bou pren possessió com a alcalde de Santa Magdalena
Actualitat

Sergio Bou pren possessió com a alcalde de Santa Magdalena

1 min, 1 seg

El ple d’investidura de l’Ajuntament de Santa Magdalena s’ha celebrat aquesta vesprada, investint de nou al socialista, Sergio Bou, com a alcalde del municipi, enmig d’un concorregut saló de plens.

Bou ha aconseguit per unanimitat de tots els regidors convertir-se de nou en primer edil magdalenero, en el qual és el seu tercer mandat com a alcalde. “El poble ha parlat alt i clar i és la primera vegada que la candidatura que encapçale obté 6 regidors i a més acabe de ser nomenat amb el suport de tots, dels set, la qual cosa agraïsc enormement”, explicava durant la seua intervenció.

PLE3

 

L’alcalde de Santa Magdalena, d’altra banda ha afirmat que: “espere que no us defraudem i estiguem a l’altura de tots vosaltres. Volem seguir avançant cap a un Santa Magdalena millor amb la col·laboració de tots. Ha arribat el moment de complir les promeses electorals i també d’acabar els projectes que ja tenim en marxa”

PLE1
Bou també ha volgut felicitar a tots els regidors, que ho deixen de ser, així com els que han sigut reelegits i els que entren a formar part del consistori per primera vegada. L’alcalde s’acordat, a més, de tots els treballadors municipals, “que treballen en la posada a punt de tot el que concerneix als serveis municipals”.
L’alcalde de Santa Magdalena concloïa la seua intervenció afirmant que: “solament concebo la política des de la proximitat i així continuarem treballant. Ens importa Santa Magdalena però per sobre de tot ens importa la nostra gent”.

CORPORACIOMUNICIPAL

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →