Inici » Notícies » Sergio Bou pren possessió com a alcalde de Santa Magdalena
Actualitat

Sergio Bou pren possessió com a alcalde de Santa Magdalena

1 min, 1 seg

El ple d’investidura de l’Ajuntament de Santa Magdalena s’ha celebrat aquesta vesprada, investint de nou al socialista, Sergio Bou, com a alcalde del municipi, enmig d’un concorregut saló de plens.

Bou ha aconseguit per unanimitat de tots els regidors convertir-se de nou en primer edil magdalenero, en el qual és el seu tercer mandat com a alcalde. “El poble ha parlat alt i clar i és la primera vegada que la candidatura que encapçale obté 6 regidors i a més acabe de ser nomenat amb el suport de tots, dels set, la qual cosa agraïsc enormement”, explicava durant la seua intervenció.

PLE3

 

L’alcalde de Santa Magdalena, d’altra banda ha afirmat que: “espere que no us defraudem i estiguem a l’altura de tots vosaltres. Volem seguir avançant cap a un Santa Magdalena millor amb la col·laboració de tots. Ha arribat el moment de complir les promeses electorals i també d’acabar els projectes que ja tenim en marxa”

PLE1
Bou també ha volgut felicitar a tots els regidors, que ho deixen de ser, així com els que han sigut reelegits i els que entren a formar part del consistori per primera vegada. L’alcalde s’acordat, a més, de tots els treballadors municipals, “que treballen en la posada a punt de tot el que concerneix als serveis municipals”.
L’alcalde de Santa Magdalena concloïa la seua intervenció afirmant que: “solament concebo la política des de la proximitat i així continuarem treballant. Ens importa Santa Magdalena però per sobre de tot ens importa la nostra gent”.

CORPORACIOMUNICIPAL

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →