Inici » Notícies » Serveis Socials engega cursos per a jubilats
Actualitat

Serveis Socials engega cursos per a jubilats

40 seg

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena informa que, a partir del pròxim dimecres, 9 de setembre, s’engega una sèrie d’activitats, dirigides a tots els jubilats del municipi.

Tal com ocorreguera el curs passat, el consistori habilitarà la sala polivalent del pavelló poliesportiu, perquè les persones majors, tots els dimecres i de 17 a 19 hores, puguen realitzar activitats com a manualitats, gimnàstica, entrenament i millora de la memòria, etc. Totes aquelles persones interessades a participar en aquestes activitats poden passar a rebre tot tipus d‘informació per les oficines del consistori.

10456078_925082137524597_2805034038127301242_n
D’altra banda, i dirigit a tota la població, s’inicia un curs d’alfabetització, de nivell inicial, en el qual podran participar totes les persones que no sàpien escriure o llegir bé en castellà. El taller és completament gratuït i s’imparteix des del propi ajuntament. Una vegada finalitzat el mateix es lliurarà un diploma a tots els assistents. Per a participar és necessària la inscripció prèvia en les oficines de l’ajuntament.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →