Inici » Notícies » Sessió informativa per als joves magdaleners
Actualitat

Sessió informativa per als joves magdaleners

45 seg

El saló de plens de l’Ajuntament de Sta. Magdalena acollia, dissabte passat, una reunió informativa dirigida als joves d’entre 12 i 30 anys i que va ser convocada per la regidoria de Joventut i el departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena.

reunio4 reunio3 reunio1 reunio2

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, la treballadora social, Raquel Escrig i el regidor de joventut, Eloi Roca, es van encarregar de donar a conèixer  als assistents els nombrosos recursos dels quals disposen, tals com la Garantia Juvenil, Castelló Junior, l’oferta de cursos en línia, la formació que s’ofereix en el CDT de Castelló, així com altres qüestions d’interès per a joves i adolescents.

“La idea no és una altra que informar a tots els joves del municipi dels recursos, que l’Ajuntament posa al seu servei i que pretenen millorar la qualitat de vida d’aquest col·lectiu”, explicava Eloi Roca, regidor de Joventut en l’Ajuntament de Sta. Magdalena.

D’altra banda, l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, va qualificar de “molt positiva la reunió, ja que els joves ens han explicat les seues inquietuds i hem pres bona nota de totes les seues propostes”.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →