Inici » Notícies » Sessió informativa per als joves magdaleners
Actualitat

Sessió informativa per als joves magdaleners

45 seg

El saló de plens de l’Ajuntament de Sta. Magdalena acollia, dissabte passat, una reunió informativa dirigida als joves d’entre 12 i 30 anys i que va ser convocada per la regidoria de Joventut i el departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena.

reunio4 reunio3 reunio1 reunio2

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, la treballadora social, Raquel Escrig i el regidor de joventut, Eloi Roca, es van encarregar de donar a conèixer  als assistents els nombrosos recursos dels quals disposen, tals com la Garantia Juvenil, Castelló Junior, l’oferta de cursos en línia, la formació que s’ofereix en el CDT de Castelló, així com altres qüestions d’interès per a joves i adolescents.

“La idea no és una altra que informar a tots els joves del municipi dels recursos, que l’Ajuntament posa al seu servei i que pretenen millorar la qualitat de vida d’aquest col·lectiu”, explicava Eloi Roca, regidor de Joventut en l’Ajuntament de Sta. Magdalena.

D’altra banda, l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, va qualificar de “molt positiva la reunió, ja que els joves ens han explicat les seues inquietuds i hem pres bona nota de totes les seues propostes”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Veure més notícies →