Inici » Notícies » Sta. Magdalena acabarà les obres de l’auditori a la fi de novembre
Actualitat

Sta. Magdalena acabarà les obres de l’auditori a la fi de novembre

38 seg

Avancen a bon ritme les obres de construcció de l’auditori de Sta. Magdalena, situat en la planta baixa de l’Edifici Social.

obres2

Woodcom Global S.L, és l’empresa que s’està encarregant dels treballs de construcció d’aquest auditori, les obres del qual marxen a ritme frenètic, segons ha detallat l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, qui ha visitat les obres per a comprovar l’estat de les mateixes.

“El dia 30 de novembre donarem per finalitzades les obres de construcció d’aquest auditori, ja que s’estan complint tots els terminis previstos i molt ràpid aquesta infraestructura serà una realitat”, afirma Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

obres1

La instal•lació disposarà d’unes 170 butaques, que permetran dotar al municipi d’una infraestructura en la qual poder realitzar tot tipus d’actes, ja que en l’actualitat el municipi no té un local amb aquestes característiques.

L’auditori de Sta. Magdalena té una inversió de 101.696 €, dels què 100.000 € són fruit del conveni signat amb la Diputació de Castelló.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →