Inici » Notícies » Sta. Magdalena acabarà les obres de l’auditori a la fi de novembre
Actualitat

Sta. Magdalena acabarà les obres de l’auditori a la fi de novembre

38 seg

Avancen a bon ritme les obres de construcció de l’auditori de Sta. Magdalena, situat en la planta baixa de l’Edifici Social.

obres2

Woodcom Global S.L, és l’empresa que s’està encarregant dels treballs de construcció d’aquest auditori, les obres del qual marxen a ritme frenètic, segons ha detallat l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, qui ha visitat les obres per a comprovar l’estat de les mateixes.

“El dia 30 de novembre donarem per finalitzades les obres de construcció d’aquest auditori, ja que s’estan complint tots els terminis previstos i molt ràpid aquesta infraestructura serà una realitat”, afirma Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

obres1

La instal•lació disposarà d’unes 170 butaques, que permetran dotar al municipi d’una infraestructura en la qual poder realitzar tot tipus d’actes, ja que en l’actualitat el municipi no té un local amb aquestes característiques.

L’auditori de Sta. Magdalena té una inversió de 101.696 €, dels què 100.000 € són fruit del conveni signat amb la Diputació de Castelló.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Noticies

Santa Magdalena realitza millores en la xarxa separativa d’aigües

20 seg
Veure més notícies →