Inici » Notícies » Sta. Magdalena acull la I Trobada Templera
Actualitat

Sta. Magdalena acull la I Trobada Templera

1 min, 13 seg

45420192_2177861195580012_4319196628150910976_n

Sta. Magdalena es convertirà el pròxim, 15 de desembre, en la seu de la I Trobada Templera, organitzada pels Cavallers Templers de Castelló i que compta amb la col·laboració de l’ajuntament de la localitat.

Els Cavallers Templers arribaran a Sta. Magdalena sobre migdia i a les 12 hores visitaran el castell, Polpís, una de les fortaleses, que en el seu moment va ser propietat de l’orde del Temple. A les 14 hores, celebraran un dinar de germanor en el pavelló poliesportiu, en la qual a més poden participar els veïns i veïnes de Sta. Magdalena i del qual s’oferirà més informació en breu.

A la vesprada, a les 17 hores, els Cavallers Templers, desfilaran pels principals carrers del nucli urbà, finalitzant el seu recorregut a la plaça Espanya. El programa continuarà a les 18.30 hores, a la Capella, lloc en el qual, un historiador oferirà una xarrada relacionada amb el món dels templers i a més tindrà lloc una representació sobre la vestimenta, que utilitzaven els membres d’aquest orde religiós i militar.

Posteriorment, a les 19h es presentarà el llibre, “El Zorro Rojo” de Tomás de Foix i a la seua finalització es ballaran algunes danses medievals. Els actes conclouran a les 21 hores, en el pavelló poliesportiu amb un sopar de pa i porta.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha mostrat la seua satisfacció pel fet que, “els Cavallers Templers de Castelló hagen pensat en la nostra població per a acollir aquesta trobada, que a més ens servirà als magdaleners i magdaleneres per a conéixer millor la història de l’orde del Temple”. Aquestes jornades serviran, d’altra banda, per a iniciar tota la programació de Nadal de Sta. Magdalena, organitzada des de l’àrea de Cultura i Festes, en col·laboració amb les entitats locals.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →