Inici » Notícies » Sta. Magdalena acull la XII Reunió de les Escoles Provincials de Ciclisme
Actualitat

Sta. Magdalena acull la XII Reunió de les Escoles Provincials de Ciclisme

30 seg

Sta. Magdalena acollirà, dimarts que ve 1 de maig, la XII Reunió Provincial de les Escoles Provincials de Ciclisme, organitzades pel Club Ciclista Deportes Balaguer, de Benicarló.

reunio3

En la reunió participaran sobre 12 clubs, que en diferents categories realitzaran diverses proves d’habilitat sobre la bicicleta i una carrera en línia, pels principals carrers del casc urbà.

Les competicions s’iniciaran a les 10 del matí a l’avinguda del Dr. Luis Torres Morera i està prevista la participació d’uns 140 corredors.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, comenta que: “per a la nostra localitat resulta molt important la realització d’aquest tipus d’esdeveniments, que atrauen a joves de tota la província, que acompanyats de les seues respectives famílies, aprofiten la jornada per a passar una jornada a la nostra localitat”.

Green French Cyclist Poster

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →