Inici » Notícies » Sta. Magdalena acull l’eixida de la I Marxa a cavall del Mirador Templer
Actualitat

Sta. Magdalena acull l’eixida de la I Marxa a cavall del Mirador Templer

54 seg

Sta. Magdalena serà el punt d’eixida de la I Marxa del Mirador Templer, a cavall, que tindrà lloc el 20 d’octubre i que organitza l’Associació Cultural Xivert Històric d’Alcalà de Xivert, amb la col·laboració dels Ajuntaments de Sta. Magdalena i Alcalà de Xivert-Alcossebre, Amics a cavall Alcalà-Alcossebre, Cavallers Templers de Castelló i Cavallers del Sant Grial de l’Alcalatén.

marxatemplariaok
L’eixida tindrà lloc a les 8.30 hores i el punt de concentració de tots els participants serà el pou de Les Pedreres de Sta. Magdalena. Des d’allí s’iniciarà l’ascens fins al Castell Polpís, lloc en el qual l’Ajuntament de Sta. Magdalena oferirà un esmorzar a tots els participants. Posteriorment, els participants en la I Marxa a cavall del Mirador Templer es dirigiran al castell de Xivert, a Alcalà. Durant el camí, uns 16 quilòmetres, entre una fortificació i una altra, podran gaudir de les immillorables vistes de la vall de l´Estopet, el Racó de l´Atmeler i les crestes de la Serra d´Irta.

Finalitzada la Marxa, l’Associació Cultural, Xivert Históric, oferirà una paella a tots els inscrits. Des de l’organització de l’esdeveniment i amb la finalitat de tindre una previsió del nombre de participants sol·liciten la inscripció a través dels telèfons: 964 415070 (Ajuntament Sta. Magdalena) o 651 826 919 (María). Els acompanyants dels participants a cavall, que vulguen quedar-se al dinar hauran d’abonar 15€.

 

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →