Inici » Notícies » Sta. Magdalena acull l’eixida de la I Marxa a cavall del Mirador Templer
Actualitat

Sta. Magdalena acull l’eixida de la I Marxa a cavall del Mirador Templer

54 seg

Sta. Magdalena serà el punt d’eixida de la I Marxa del Mirador Templer, a cavall, que tindrà lloc el 20 d’octubre i que organitza l’Associació Cultural Xivert Històric d’Alcalà de Xivert, amb la col·laboració dels Ajuntaments de Sta. Magdalena i Alcalà de Xivert-Alcossebre, Amics a cavall Alcalà-Alcossebre, Cavallers Templers de Castelló i Cavallers del Sant Grial de l’Alcalatén.

marxatemplariaok
L’eixida tindrà lloc a les 8.30 hores i el punt de concentració de tots els participants serà el pou de Les Pedreres de Sta. Magdalena. Des d’allí s’iniciarà l’ascens fins al Castell Polpís, lloc en el qual l’Ajuntament de Sta. Magdalena oferirà un esmorzar a tots els participants. Posteriorment, els participants en la I Marxa a cavall del Mirador Templer es dirigiran al castell de Xivert, a Alcalà. Durant el camí, uns 16 quilòmetres, entre una fortificació i una altra, podran gaudir de les immillorables vistes de la vall de l´Estopet, el Racó de l´Atmeler i les crestes de la Serra d´Irta.

Finalitzada la Marxa, l’Associació Cultural, Xivert Históric, oferirà una paella a tots els inscrits. Des de l’organització de l’esdeveniment i amb la finalitat de tindre una previsió del nombre de participants sol·liciten la inscripció a través dels telèfons: 964 415070 (Ajuntament Sta. Magdalena) o 651 826 919 (María). Els acompanyants dels participants a cavall, que vulguen quedar-se al dinar hauran d’abonar 15€.

 

Notícies relacionades

Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Veure més notícies →