Inici » Notícies » Sta. Magdalena acull l’eixida de la I Marxa a cavall del Mirador Templer
Actualitat

Sta. Magdalena acull l’eixida de la I Marxa a cavall del Mirador Templer

54 seg

Sta. Magdalena serà el punt d’eixida de la I Marxa del Mirador Templer, a cavall, que tindrà lloc el 20 d’octubre i que organitza l’Associació Cultural Xivert Històric d’Alcalà de Xivert, amb la col·laboració dels Ajuntaments de Sta. Magdalena i Alcalà de Xivert-Alcossebre, Amics a cavall Alcalà-Alcossebre, Cavallers Templers de Castelló i Cavallers del Sant Grial de l’Alcalatén.

marxatemplariaok
L’eixida tindrà lloc a les 8.30 hores i el punt de concentració de tots els participants serà el pou de Les Pedreres de Sta. Magdalena. Des d’allí s’iniciarà l’ascens fins al Castell Polpís, lloc en el qual l’Ajuntament de Sta. Magdalena oferirà un esmorzar a tots els participants. Posteriorment, els participants en la I Marxa a cavall del Mirador Templer es dirigiran al castell de Xivert, a Alcalà. Durant el camí, uns 16 quilòmetres, entre una fortificació i una altra, podran gaudir de les immillorables vistes de la vall de l´Estopet, el Racó de l´Atmeler i les crestes de la Serra d´Irta.

Finalitzada la Marxa, l’Associació Cultural, Xivert Históric, oferirà una paella a tots els inscrits. Des de l’organització de l’esdeveniment i amb la finalitat de tindre una previsió del nombre de participants sol·liciten la inscripció a través dels telèfons: 964 415070 (Ajuntament Sta. Magdalena) o 651 826 919 (María). Els acompanyants dels participants a cavall, que vulguen quedar-se al dinar hauran d’abonar 15€.

 

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena tanca les Jornades Culturals i Esportives amb un espectacle de talents

27 seg
Noticies

Un taller de cal·ligrames i lectures de grup marquen les Jornades Culturals i Esportives de Santa Magdalena

15 seg
Noticies

Arranquen les IX Jornades Culturals i Esportives a Santa Magdalena

42 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma organitza una xarrada sobre coeducació i igualtat de gènere a Santa Magdalena

20 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma organitza les IX Jornades Culturals i Esportives a Santa Magdalena

46 seg
Noticies

Santa Magdalena rep la visita de diferents seccions de la Guàrdia Civil

48 seg
Veure més notícies →