Inici » Notícies » Sta. Magdalena adjudica els acabats per a l’habilitació de la planta baixa i primera de l’Edifici Social
Actualitat

Sta. Magdalena adjudica els acabats per a l’habilitació de la planta baixa i primera de l’Edifici Social

1 min, 8 seg

IMG_3398

L’Ajuntament de Sta. Magdalena ja ha adjudicat els acabats per a l’habilitació de la planta baixa i primera de l’Edifici Social. Es tracta de les obres, que s’inclouen dins del Pla Castelló 135 Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de Castelló. D’aquesta manera, el consistori magdalener ha dividit el pla en dos lots, un que ha sigut adjudicat a Construccions Elèctriques Benicarló S.L per un import de 64.735 € IVA inclòs i un segon, que ha sigut adjudicat a E.J.R System´s S.L.U per 18.427,82 €, mentre que 7.046,51€ corresponen als honoraris de redacció del projecte i direcció d’obres, sent el cost total del Pla Castelló 135 IFS, 90.900 €.

“Amb aquesta adjudicació i una vegada acabats els treballs, tindrem completament llest per al seu ús, tant la planta baixa com la primera de l’Edifici Social. Així, disposarem de l’auditori, l’espai d’exposicions, la biblioteca, la sala de reunions i l’arxiu”, ha explicat Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

Construccions Elèctriques S.L, per part seua, s’encarregarà de l’acabat dels falsos sostres de la Biblioteca i sala de reunions, situades en la primera planta, així com de la finalització de la instal·lació del sistema contra incendis de tot l’edifici. Al mateix temps, finalitzaran la instal·lació de la il·luminació i climatització de la primera planta i pintaran la planta baixa i primera en el seu interior, així com les portes exteriors.

E.J.R System´s S.L.U, d’altra banda, escometrà els treballs d’instal·lació de so de l’Auditori, la pantalla i projector, així com els focus de l’escenari. A més, procedirà a la instal·lació d’una taula de so, que és la que donarà servei als diferents espectacles, que se celebraran a l’Auditori Municipal.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena rebrà més de 123.801 € de la Generalitat per a la contractació de persones desocupades

45 seg
Noticies

Santa Magdalena millora la pista poliesportiva amb una zona d’ombra i lavabos

50 seg
Noticies

Arranquen les classes d’Aquagym a Santa Magdalena

26 seg
Noticies

Santa Magdalena diu adeu a unes festes multitudinàries

1 min, 30 seg
Noticies

Massiva participació en el Dia de les Associacions de les Festes de Santa Magdalena

1 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena vibra amb les originals disfresses en les seues Festes Patronals

24 seg
Veure més notícies →