Inici » Notícies » Sta. Magdalena adjudica les obres del Pla Castelló 135
Actualitat

Sta. Magdalena adjudica les obres del Pla Castelló 135

47 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena ja ha adjudicat les obres, que es finançaran a través de la Diputació i que corresponen al Pla Castelló 135. Uns treballs que, una vegada completats, permetran finalitzar tant la planta baixa com la primera de l’Edifici Social.

edificiinterior edificiinterior1

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha explicat que el citat Pla s’ha dividit en tres lots, que han sigut adjudicats, un a Mirton Armarios S.L, per un import de 45.175 € i en el qual s’inclouen totes les mampares divisòries de la Biblioteca, que se situarà en el primer pis, així com els separadors dels banys i la barana.

El segon dels lots s’ha adjudicat a Construcciones Eléctricas Benicarló  S. L per 18.247,12 € i fa referència a diferents quadres elèctrics, mentre que el tercer i últim lot, l’adjudicatari del qual ha sigut també Construcciones  Eléctricas Benicarló S.L, ascendeix a 20.431,12 € i servirà per a la instal·lació dels aparells de calefacció, ventilació i aire condicionat.

“Les obres estan molt avançades i ens trobem ja en l’última fase dels treballs de construcció de l’Edifici Social, que abans que finalitze l’any estarà ja executat”, afig l’alcalde de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →