Inici » Notícies » Sta. Magdalena adjudica les obres del Pla Castelló 135
Actualitat

Sta. Magdalena adjudica les obres del Pla Castelló 135

47 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena ja ha adjudicat les obres, que es finançaran a través de la Diputació i que corresponen al Pla Castelló 135. Uns treballs que, una vegada completats, permetran finalitzar tant la planta baixa com la primera de l’Edifici Social.

edificiinterior edificiinterior1

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha explicat que el citat Pla s’ha dividit en tres lots, que han sigut adjudicats, un a Mirton Armarios S.L, per un import de 45.175 € i en el qual s’inclouen totes les mampares divisòries de la Biblioteca, que se situarà en el primer pis, així com els separadors dels banys i la barana.

El segon dels lots s’ha adjudicat a Construcciones Eléctricas Benicarló  S. L per 18.247,12 € i fa referència a diferents quadres elèctrics, mentre que el tercer i últim lot, l’adjudicatari del qual ha sigut també Construcciones  Eléctricas Benicarló S.L, ascendeix a 20.431,12 € i servirà per a la instal·lació dels aparells de calefacció, ventilació i aire condicionat.

“Les obres estan molt avançades i ens trobem ja en l’última fase dels treballs de construcció de l’Edifici Social, que abans que finalitze l’any estarà ja executat”, afig l’alcalde de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Obert el termini d’inscripció per a l’Escola de Música de Santa Magdalena

26 seg
Noticies

Santa Magdalena inaugura l’exposició ‘Història de les Trobades’

27 seg
Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Veure més notícies →