Inici » Notícies » Sta. Magdalena adjudica a Woodcom Global S.L les obres de l’auditori municipal
Actualitat

Sta. Magdalena adjudica a Woodcom Global S.L les obres de l’auditori municipal

35 seg

El ple de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, aprovava ahir dimecres, l’adjudicació de les obres de construcció de l’auditori municipal, que se situarà en la planta baixa de l’Edifici Social.

IMG_6775

Per unanimitat de tots els grups, el consistori ha donat llum verda a aquestes obres, adjudicades a Woodcom Global S.L, per un import de 101.696 €, dels quals 100.000 € són del conveni signat amb la Diputació de Castelló.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, explica que “es tracta d’una empresa d’Ulldecona, amb més de 30 anys d’experiència, sobretot en el tema de l’absorció acústica”. 

L’auditori disposarà d’unes 170 butaques, que permetran dotar al municipi d’una infraestructura en la qual poder realitzar tot tipus d’actes, ja que en l’actualitat Sta. Magdalena no disposa d’un local amb aquestes característiques.

En breu es donarà començament als treballs de construcció de l’auditori, que tenen un període d’execució d’aproximadament dos mesos.

Notícies relacionades

Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Veure més notícies →