Inici » Notícies » Sta. Magdalena adjudica a Woodcom Global S.L les obres de l’auditori municipal
Actualitat

Sta. Magdalena adjudica a Woodcom Global S.L les obres de l’auditori municipal

35 seg

El ple de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, aprovava ahir dimecres, l’adjudicació de les obres de construcció de l’auditori municipal, que se situarà en la planta baixa de l’Edifici Social.

IMG_6775

Per unanimitat de tots els grups, el consistori ha donat llum verda a aquestes obres, adjudicades a Woodcom Global S.L, per un import de 101.696 €, dels quals 100.000 € són del conveni signat amb la Diputació de Castelló.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, explica que “es tracta d’una empresa d’Ulldecona, amb més de 30 anys d’experiència, sobretot en el tema de l’absorció acústica”. 

L’auditori disposarà d’unes 170 butaques, que permetran dotar al municipi d’una infraestructura en la qual poder realitzar tot tipus d’actes, ja que en l’actualitat Sta. Magdalena no disposa d’un local amb aquestes característiques.

En breu es donarà començament als treballs de construcció de l’auditori, que tenen un període d’execució d’aproximadament dos mesos.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →