Inici » Notícies » Sta. Magdalena amplia els horaris d’atenció al públic del departament de Serveis Socials
Actualitat

Sta. Magdalena amplia els horaris d’atenció al públic del departament de Serveis Socials

44 seg

IMG_2937

L’Ajuntament de Sta. Magdalena informa, que ha ampliat l’horari d’atenció al públic del departament de Serveis Socials. D’aquesta manera, la treballadora social, a més de facilitar tot tipus de tràmits, en horari de 9 a 13h, de dilluns a divendres, com ho realitzava fins avui, ara els dilluns, dimarts i dijous atén el públic en horari de vesprada, concretament de 16 a 20.30h.

“L’Ajuntament de Sta. Magdalena, amb l’objectiu de millorar l’atenció al públic i la qualitat dels serveis públics hem decidit ampliar l’horari d’atenció del departament de Serveis Socials, que és un dels quals més demanden els nostres veïns i veïnes”, explica Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

A més, des dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena informen, que es realitzen cursos d’alfabetització, tant en castellà com en valencià i en els nivells d’iniciació, intermedi i avançat. És per això, que a totes les persones que estiguen interessades en la realització dels mateixos se’ls convoca a una reunió informativa, dilluns que ve, 4 de febrer, a les 17.30h a l’Ajuntament de la localitat.

Notícies relacionades

Noticies

Obert el termini d’inscripció per a l’Escola de Música de Santa Magdalena

26 seg
Noticies

Santa Magdalena inaugura l’exposició ‘Història de les Trobades’

27 seg
Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Veure més notícies →