Inici » Notícies » Sta. Magdalena amplia els horaris d’atenció al públic del departament de Serveis Socials
Actualitat

Sta. Magdalena amplia els horaris d’atenció al públic del departament de Serveis Socials

44 seg

IMG_2937

L’Ajuntament de Sta. Magdalena informa, que ha ampliat l’horari d’atenció al públic del departament de Serveis Socials. D’aquesta manera, la treballadora social, a més de facilitar tot tipus de tràmits, en horari de 9 a 13h, de dilluns a divendres, com ho realitzava fins avui, ara els dilluns, dimarts i dijous atén el públic en horari de vesprada, concretament de 16 a 20.30h.

“L’Ajuntament de Sta. Magdalena, amb l’objectiu de millorar l’atenció al públic i la qualitat dels serveis públics hem decidit ampliar l’horari d’atenció del departament de Serveis Socials, que és un dels quals més demanden els nostres veïns i veïnes”, explica Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

A més, des dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena informen, que es realitzen cursos d’alfabetització, tant en castellà com en valencià i en els nivells d’iniciació, intermedi i avançat. És per això, que a totes les persones que estiguen interessades en la realització dels mateixos se’ls convoca a una reunió informativa, dilluns que ve, 4 de febrer, a les 17.30h a l’Ajuntament de la localitat.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →