Inici » Notícies » Sta. Magdalena ampliarà la depuradora
Actualitat

Sta. Magdalena ampliarà la depuradora

42 seg

edar1 edar2

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha anunciat que l’Ajuntament de la localitat ja ha iniciat els tràmits per a l’ampliació en breu de l’estació depuradora. En aquest sentit ja s’ha donat llum verda a la contractació de la redacció del projecte, a través del qual es procedirà a la posterior licitació i adjudicació de les obres.

El pressupost de redacció de l´esmentat projecte d’ampliació és de 7.865 €/ IVA inclòs i s’espera que en un breu període de temps es licite l’obra.

L’alcalde de Sta. Magdalena destaca que es tracta d’una “molt bona notícia, ja que estem davant el primer pas perquè siga una realitat una obra tan necessària tant tècnica com mediambientalment per al nostre municipi”. De fet, Bou recorda que l’actual depuradora té la meitat de la capacitat de la qual seria necessària per al nombre d’habitants de Sta. Magdalena. Depura 108 m3/dia, en lloc dels 360 m3/dia que serien necessaris. A més, “fa més de 10 anys que tenim problemes d’espai i també de funcionament”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena arranca el curs escolar

33 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena es prepara per a la tornada al col·le

46 seg
Veure més notícies →