Inici » Notícies » Sta. Magdalena ampliarà la depuradora
Actualitat

Sta. Magdalena ampliarà la depuradora

42 seg

edar1 edar2

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha anunciat que l’Ajuntament de la localitat ja ha iniciat els tràmits per a l’ampliació en breu de l’estació depuradora. En aquest sentit ja s’ha donat llum verda a la contractació de la redacció del projecte, a través del qual es procedirà a la posterior licitació i adjudicació de les obres.

El pressupost de redacció de l´esmentat projecte d’ampliació és de 7.865 €/ IVA inclòs i s’espera que en un breu període de temps es licite l’obra.

L’alcalde de Sta. Magdalena destaca que es tracta d’una “molt bona notícia, ja que estem davant el primer pas perquè siga una realitat una obra tan necessària tant tècnica com mediambientalment per al nostre municipi”. De fet, Bou recorda que l’actual depuradora té la meitat de la capacitat de la qual seria necessària per al nombre d’habitants de Sta. Magdalena. Depura 108 m3/dia, en lloc dels 360 m3/dia que serien necessaris. A més, “fa més de 10 anys que tenim problemes d’espai i també de funcionament”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Noticies

Santa Magdalena ha sigut punt d’eixida de la tercera etapa de la Territori Templer Run&Bike Experience

30 seg
Veure més notícies →