Inici » Notícies » Sta. Magdalena aprova la delegació de competències del Pla Edificant
Actualitat

Sta. Magdalena aprova la delegació de competències del Pla Edificant

46 seg

El ple de l’Ajuntament de Sta. Magdalena ha donat el vistiplau a la memòria redactada per l’arquitecte municipal per a l’adequació i ampliació del CEIP Albert Selma, per a la seua adequació al perfil escolar de dues aules d’infantil més 4 de primària i menjador per a 80 comensals, en dos torns. Un projecte que, d’altra banda, ja havia sigut ratificat prèviament pel Consell Escolar, celebrat el 17 de juliol.

diapau1

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha explicat que, d’altra banda, el consistori ha aprovat l’adhesió al Pla de Millora d’Infraestructures Educatives, el Pla Edificant de la conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, la qual cosa a més també suposa la petició de delegació de competències per part de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, amb la finalitat d’agilitar tota la tramitació i inici de les citades obres d’ampliació i millora del col·legi públic de Sta. Magdalena.

Bou afirma que “seguim avançant en la tramitació de l’inici de les obres del CEIP Albert Selma, obres molt demandades i que esperem s’inicien el més prompte possible, perquè redundaran en una millor qualitat educativa per als xiquets i xiquetes de Sta. Magdalena”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →