Inici » Notícies » Sta. Magdalena aprova la delegació de competències del Pla Edificant
Actualitat

Sta. Magdalena aprova la delegació de competències del Pla Edificant

46 seg

El ple de l’Ajuntament de Sta. Magdalena ha donat el vistiplau a la memòria redactada per l’arquitecte municipal per a l’adequació i ampliació del CEIP Albert Selma, per a la seua adequació al perfil escolar de dues aules d’infantil més 4 de primària i menjador per a 80 comensals, en dos torns. Un projecte que, d’altra banda, ja havia sigut ratificat prèviament pel Consell Escolar, celebrat el 17 de juliol.

diapau1

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha explicat que, d’altra banda, el consistori ha aprovat l’adhesió al Pla de Millora d’Infraestructures Educatives, el Pla Edificant de la conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, la qual cosa a més també suposa la petició de delegació de competències per part de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, amb la finalitat d’agilitar tota la tramitació i inici de les citades obres d’ampliació i millora del col·legi públic de Sta. Magdalena.

Bou afirma que “seguim avançant en la tramitació de l’inici de les obres del CEIP Albert Selma, obres molt demandades i que esperem s’inicien el més prompte possible, perquè redundaran en una millor qualitat educativa per als xiquets i xiquetes de Sta. Magdalena”.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →