Inici » Notícies » Sta. Magdalena aprova un pressupost de 917.202 €
Actualitat

Sta. Magdalena aprova un pressupost de 917.202 €

1 min, 55 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena donava ahir llum verda, amb els vots a favor del PSOE i l´abstenció del regidor del PP,  als comptes municipals per al present exercici, que ascendeixen a 917.202 €, la qual cosa significa un lleuger augment respecte a l’any anterior, concretament de  72.728 €.

ple2

El capítol d’inversions, té una partida de 151.000 €, dels què 122.000 es destinaran a la finalització de la planta baixa i primera de l’Edifici Social, mentre que els 24.000 restants seran per a l’adquisició dels terrenys per a l’ampliació del CEIP Albert Selma i la redacció de la memòria, que servirà de base per a la licitació de les obres del projecte, obres que d’altra banda executarà la Generalitat, a través del Pla Edificant, al que s’ha adherit l’Ajuntament de Sta. Magdalena.

ple1

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, assegura que es tracta d’un pressupost “equilibrat, que pretén donar continuïtat als cinc eixos bàsics d’un projecte municipal, començat fa ara onze anys i que pretén cobrir les necessitats que tenim com a poble, amb uns serveis bàsics essencials garantits i consolidats, però que també permetrà l’execució definitiva d’aquelles infraestructures tan necessàries, com és el nostre Edifici Social, sempre comptant amb la voluntat política i sobretot amb un gran esforç pressupostari”.

Bou durant la seua intervenció també ha volgut destacar la reducció, en un 12% del deute a llarg termini, que una vegada finalitzat el present exercici se situarà per sota del 50%. D’altra banda, l’alcalde ha explicat que, a més dels 917.202 €, el consistori magdalaner gestionarà durant el 2018, els 100.000 € del conveni amb la Diputació de Castelló i altres 153.000 € dels diferents plans d’ocupació, sobrepassant d’aquesta manera els 1,2 m/€, la qual cosa suposa una gestió de 1.100 € per habitant.

L’Ajuntament de Sta. Magdalena consolidarà en aquest 2018 el Pla d’Ocupació Local amb una consignació de 28.000 €, destinada a acabar amb la falta d’ocupació dels diferents sectors, amb les contractacions temporals, per a realitzar activitats culturals, educatives i esportives mitjançant recursos ordinaris. A més, gràcies a programes d’ocupació de la Generalitat com EMPUJU, EMCUJU, EMCORD, EMCORP, EPAMER, AMICS i Serveis Generals es podrà millorar i garantir els serveis bàsics essencials, posats en funcionament des de fa més de 10 anys, com la Ludoteca Municipal

En el camp social, es destinaran 25.183 € a ajudes d’emergència per a les persones amb més dificultats, així com es contemplen ajudes d’assistència social a domicili. El consistori , al mateix temps destinarà 43.000 € a les diferents associacions, incrementant-se en 8.600 €, respecte del 2017.

El primer edil magdalener ha explicat també, que durant el 2018 “mantindrem totes les activitats esportives i el gimnàs seguirà obert totes les vesprades de dilluns a divendres, ja que apostem per l’obertura del complex poliesportiu i pista de pàdel tots els dies de la setmana”.

A més, el consistori seguirà subvencionant els cursos de pintura, danses, dolçaina i escola de música.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →