Inici » Notícies » Sta. Magdalena asisteix a la presentació de la Ruta Camins de l’Ordre de Montesa
Actualitat

Sta. Magdalena asisteix a la presentació de la Ruta Camins de l’Ordre de Montesa

34 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha assistit a Sant Mateu, a la presentació de la Ruta Camins de l’Ordre de Montesa, que discorre pels municipis, que en el seu moment, van pertànyer a l’Ordre de Montesa i que ha portat a un ciclista, Tono Chamorro a recórrer un total de 13 localitats.

grup1 grup2

Chamorro va partir des de Montesa i finalitzava aquest estiu el seu recorregut en Sant Mateu. Es tracta d’un recorregut de més de 300 quilòmetres per poblacions unides per la història d’aquesta ordre. Per a la realització la ruta de Montesa, el ciclista s’ha recolzat en l’historiador Josep Cerdà  Ballester.

grup3

La intenció del ciclista, que és de Llaurí, no és una altra que establir llaços d’unió  entre totes les poblacions que van pertànyer en el seu moment a aquesta important ordre, conjugant esport, història i cultura.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →