Inici » Notícies » Sta. Magdalena atrau l’atenció de centenars de visitants de la Fira de la Cirera de La Salzadella
Actualitat

Sta. Magdalena atrau l’atenció de centenars de visitants de la Fira de la Cirera de La Salzadella

51 seg

La Fira de la Cirera de La Salzadella s’ha convertit ja en un esdeveniment d’obligada assistència per a Sta. Magdalena, que un any més i responent a la invitació de l’Ajuntament de La Salzadella ha participat amb un estand propi, en el qual ha donat a conèixer els principals atractius de la localitat. El mal temps, durant la jornada de diumenge, , va fer que el consistori, únicament participara en la fira el dissabte.

fira1 fira2 fira3 fira4

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha valorat de forma molt positiva la participació del consistori en la fira. “El dissabte, centenars de persones es van interessar pel nostre ric patrimoni històric i sobretot natural. Els visitants van preguntar principalment per les rutes senderistes i tot el que envolta al Parc Natural de la Serra d´Irta”.

fira5

A més, enguany com a novetat, l’Ajuntament va instal·lar una pantalla de plasma, en la qual es reproduïa el vídeo de ‘Sta. Magdalena. Essència Natural’, així com el de la Sendera Mirador Templer de la Diputació. “Hem fet un pas endavant en la promoció de Sta. Magdalena com a municipi referent en quant a patrimoni natural i estem treballant per a situar a la població en les principals fires del sector”, comenta l’alcalde de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →