Inici » Notícies » Sta. Magdalena  celebra el Dia de la Dona amb la lectura d’un manifest a les portes de l’Ajuntament
Actualitat

Sta. Magdalena  celebra el Dia de la Dona amb la lectura d’un manifest a les portes de l’Ajuntament

56 seg

Sta. Magdalena s’ha sumat als actes de celebració del Dia de la Dona i ho ha fet amb el primer dels actes de la I Setmana de la Dona, que organitza la regidoria de Benestar Social del consistori, que ha sigut la lectura del manifest a les portes del consistori per part de l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou.

lectura1 lectura2

Des de l’Ajuntament de Sta. Magdalena han insistit en la necessitat d’instar al Govern a presentar i aprovar una Llei d’Igualtat Laboral, entre homes i dones, amb l’objectiu de garantir de manera efectiva el dret a la conciliació, així com les mesures que facen possible la igualtat en el treball. L’alcalde de Sta. Magdalena s’ha compromés a “elaborar polítiques d’igualtat, de caràcter transversal, a impulsar polítiques que fomenten la conciliació, la corresponsabilitat, així com la no discriminació de la dona”. Al mateix temps, Bou afirma que “propiciarem, des de les diferents àrees municipals, que totes les persones, que així ho necessiten, compten amb l’atenció necessària, mitjançant els serveis públics, perquè les tasques familiars no suposen una desigualtat  en el moment de la integració efectiva de la dona a la vida laboral i/o en la seua carrera professional”.

lectura

A més, l’Ajuntament de Sta. Magdalena es compromet a continuar treballant per la igualtat. De fet, recentment el ple de la corporació municipal donava llum verda al Pla d’Igualtat municipal.

Notícies relacionades

Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Veure més notícies →