Inici » Notícies » Sta. Magdalena  celebra el Dia de la Dona amb la lectura d’un manifest a les portes de l’Ajuntament
Actualitat

Sta. Magdalena  celebra el Dia de la Dona amb la lectura d’un manifest a les portes de l’Ajuntament

56 seg

Sta. Magdalena s’ha sumat als actes de celebració del Dia de la Dona i ho ha fet amb el primer dels actes de la I Setmana de la Dona, que organitza la regidoria de Benestar Social del consistori, que ha sigut la lectura del manifest a les portes del consistori per part de l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou.

lectura1 lectura2

Des de l’Ajuntament de Sta. Magdalena han insistit en la necessitat d’instar al Govern a presentar i aprovar una Llei d’Igualtat Laboral, entre homes i dones, amb l’objectiu de garantir de manera efectiva el dret a la conciliació, així com les mesures que facen possible la igualtat en el treball. L’alcalde de Sta. Magdalena s’ha compromés a “elaborar polítiques d’igualtat, de caràcter transversal, a impulsar polítiques que fomenten la conciliació, la corresponsabilitat, així com la no discriminació de la dona”. Al mateix temps, Bou afirma que “propiciarem, des de les diferents àrees municipals, que totes les persones, que així ho necessiten, compten amb l’atenció necessària, mitjançant els serveis públics, perquè les tasques familiars no suposen una desigualtat  en el moment de la integració efectiva de la dona a la vida laboral i/o en la seua carrera professional”.

lectura

A més, l’Ajuntament de Sta. Magdalena es compromet a continuar treballant per la igualtat. De fet, recentment el ple de la corporació municipal donava llum verda al Pla d’Igualtat municipal.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Noticies

La piscina municipal de Santa Magdalena obri el dimecres

40 seg
Veure més notícies →