Inici » Notícies » Sta. Magdalena  celebra el Dia de la Dona amb la lectura d’un manifest a les portes de l’Ajuntament
Actualitat

Sta. Magdalena  celebra el Dia de la Dona amb la lectura d’un manifest a les portes de l’Ajuntament

56 seg

Sta. Magdalena s’ha sumat als actes de celebració del Dia de la Dona i ho ha fet amb el primer dels actes de la I Setmana de la Dona, que organitza la regidoria de Benestar Social del consistori, que ha sigut la lectura del manifest a les portes del consistori per part de l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou.

lectura1 lectura2

Des de l’Ajuntament de Sta. Magdalena han insistit en la necessitat d’instar al Govern a presentar i aprovar una Llei d’Igualtat Laboral, entre homes i dones, amb l’objectiu de garantir de manera efectiva el dret a la conciliació, així com les mesures que facen possible la igualtat en el treball. L’alcalde de Sta. Magdalena s’ha compromés a “elaborar polítiques d’igualtat, de caràcter transversal, a impulsar polítiques que fomenten la conciliació, la corresponsabilitat, així com la no discriminació de la dona”. Al mateix temps, Bou afirma que “propiciarem, des de les diferents àrees municipals, que totes les persones, que així ho necessiten, compten amb l’atenció necessària, mitjançant els serveis públics, perquè les tasques familiars no suposen una desigualtat  en el moment de la integració efectiva de la dona a la vida laboral i/o en la seua carrera professional”.

lectura

A més, l’Ajuntament de Sta. Magdalena es compromet a continuar treballant per la igualtat. De fet, recentment el ple de la corporació municipal donava llum verda al Pla d’Igualtat municipal.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →