Inici » Notícies » Sta. Magdalena celebra la ‘Halloween Fest’
Actualitat

Sta. Magdalena celebra la ‘Halloween Fest’

36 seg

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ de Sta. Magdalena organitza dissabte que ve, 27 d’octubre, la ‘Halloween Fest’, una festa amb la qual celebrar la festivitat de Tots els Sants.

8cfdb6e5-a6f7-4b37-a780-764b8ef6af1c

Concretament, l’Associació organitza un sopar de ‘pa i porta’ i túnel del terror en el pavelló poliesportiu de Sta. Magdalena, que donarà començament a les 21 hores. L’entitat juvenil oferirà beguda i un aperitu a tots els participants. D’altra banda, a partir de les 23.30 hores hi haurà discomòbil, a càrrec del dj, Martí Vives.

A més, l’Associació organitza per al dimecres, 31 d’octubre, la projecció de la pel·lícula infantil, Hotel Transilvania 2, a la sala de projeccions del poliesportiu municipal, oferint a tots els assistents crispetes i beguda.

Des de l’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet conviden a tota la població a gaudir de les activitats programades, que pretenen oferir una alternativa d’oci als magdaleners.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →