Inici » Notícies » Sta. Magdalena celebrarà el Dia de la Bicicleta el 7 de juliol
Actualitat

Sta. Magdalena celebrarà el Dia de la Bicicleta el 7 de juliol

36 seg

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sta. Magdalena ja ha donat a conèixer els actes de celebració del Dia de la Bicicleta, que tindran lloc el dissabte, 7 de juliol,  a les 19 hores.

DIA DE LA BICI

Qualsevol persona que vulga participar en l’eixida amb bicicleta, que tindrà lloc pels principals carrers del casc urbà, haurà d’inscriure’s en les oficines de l’ajuntament el mateix dia 7 de juliol, a partir de les 18.30 hores. L’eixida tindrà lloc a les 19 hores en la plaça Espanya i posteriorment es realitzarà el sorteig d’una bicicleta entre tots els participants.

bici2

El dia de la Bicicleta es complementarà amb un repartiment d’orxata i fartons, per a totes les persones, que hagen participat en aquest dia tan especial.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, anima “a tots els veïns a participar d’aquest dia tan especial, en el qual, indistintament de l’edat, tots agafem les nostres bicicletes per a fomentar aquest esport”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →