Inici » Notícies » Sta. Magdalena celebrarà la seua Marxa Senderista el 12 de maig
Actualitat

Sta. Magdalena celebrarà la seua Marxa Senderista el 12 de maig

1 min, 1 seg

cartellmarxasenderista2019 (1)

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sta. Magdalena anuncia, que el diumenge, 12 de maig, tindrà lloc la X Marxa Senderista pel terme municipal, una cita ineludible per als amants del senderisme, que durant aquesta jornada mantenen contacte ple amb la naturalesa.

Segons ha detallat Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, en aquesta ocasió, els senderistes, partiran del poliesportiu municipal en direcció a l’ermita de Sant Vicent, posteriorment caminaran per la zona de ‘l´Esquerola’, en la qual els treballadors de la brigada forestal, EMERGE, han condicionat una sendera, per la qual discorreran els participants de la X Marxa Senderista.

A més, els caminants, que opten pel recorregut més llarg, d’aproximadament uns 18 quilòmetres, gaudiran de les vistes de la zona del ‘Pou de la Bassa del Mas’, les oliveres mil·lenàries, Les carrasques del ‘Pubill’, la sendera de la ‘Selleta’, també condicionada per la brigada EPAMER l’any passat, baixaran pel Palmeral i emprendran el descens pel barranc de ‘La Carrera’ fins a arribar al pavelló poliesportiu municipal, lloc en el qual, com cada any, se celebrarà el dinar de germanor entre organització i participants d’aquesta marxa, que arriba ja a la seua desena edició.

Està previst que, en els pròxims dies s’òbriga el termini d’inscripció, que es podrà fer presencialment en les oficines de l’Ajuntament de Sta. Magdalena o de manera on-line, enviant un formulari, que es repartirà en breu, al correu electrònic: [email protected] El preu d’inscripció a la marxa és de 13 €, els adults i 7 € els menors de 12 anys.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Veure més notícies →